september 23, 2024

Wat we hebben geleerd van de wedstrijden van zondag

Volledige score

Tips van Kevin Batra:

1. Flores bedriegt Strode en de Texanen vallen aan. De defensieve coördinator van de Vikingen was Brian Flores C.J. Stroud Bij een omzet schommelen spelers tussen het uitoefenen van druk en het doen alsof om de tweedejaars quarterback in verwarring te brengen. De verdediging van Minnesota begon de wedstrijd door een pass te onderscheppen tijdens de eerste officiële actie en keek nooit meer achterom. Vóór de laatste aanval in blessuretijd van de reserve middenvelder Davis MillsDe verdediging van Flores stond slechts 224 meter toe aan de Texanen, onder leiding van Stroud. De Vikingen telden twee onderscheppingen en vijf zakken en domineerden volledig de scrimmagelijn. Voormalig Texaanse speler Jonathan Groenard Hij onderwierp zijn voormalige team door in de middag drie zakken te verzamelen en zes quarterbacks onder druk te zetten. De Vikingen hebben een aanval gehad van het opslokken van quarterbacks. Tien verdedigers uit Minnesota hadden minstens twee quarterback-druk, waaronder zes voor Greenard en Jihad komt eraan. De druk kwam terecht bij Stroud, die er net zo ongemakkelijk uitzag als altijd in zijn carrière. De tweede pass die de middenvelder in de wedstrijd onderschepte, was een zeer slechte pass achter het beoogde doel. De pass was het soort pass dat afkomstig is van een middenvelder die de hele dag klappen krijgt van de verdediging van Flores.
  2. Darnold zet zijn renaissance van zijn carrière voortDe aanval van de Vikingen profiteerde van de krappe ruimte tijdens de eerste twee drives om op een 14-0 run te komen en keek nooit achterom. Sam Darnold Stuur rustig pasjes naar Justin Jefferson (zes ontvangsten voor 81 yards en een touchdown) bij belangrijke touchdowns om de ketens te verplaatsen. Twaalf van de eerste 19 touchdowns van de Vikingen kwamen door de lucht, inclusief alle acht in de eerste helft. Het was niet de meest productieve middag voor de aanval van Kevin O’Connell, aangezien deze in totaal slechts 274 yards opleverde, maar Darnold maakte actie wanneer dat nodig was. Minnesota dat 4 van de 5 in de rode zone ging, onderstreepte het vermogen van Darnold in kritieke situaties. De quarterback gooide vier touchdowns op de dag, wat de eerste keer in zijn carrière was dat hij meerdere touchdowns gooide in drie opeenvolgende wedstrijden. In 66 wedstrijden met de Jets, Panthers en 49ers heeft Darnold één wedstrijd met vier touchdowns. Deze grens heeft hij in drie wedstrijden met KOC al bereikt. Het uitzonderlijke spel van Darnold werd onderstreept door legitieme bezorgdheid toen de quarterback in de tweede helft laag werd geraakt. Gelukkig miste hij slechts één wedstrijd.
  3. Voor de Texanen is alles misgegaan. Het was een ‘begraaf de bal’-wedstrijd voor het team van Demico Ryans. Vanaf de eerste pass hing er chaos in de lucht voor Houston. Bij de volgende aanval, Kaymy Fairbairn De Texanen misten een velddoelpunt. Slechte dekking en mislukte tackles hadden ook last van Houston. Houston kampte ook met strafschoppen, vooral die vóór de snap. Halverwege het tweede kwartaal sloegen de Texanen de bal naar de 25-yardlijn van Minnesota, maar vier opeenvolgende strafschoppen voordat de snap een derde poging van 4 yard veranderde in een vierde poging van 19 yard en een vrije trap. Het leek alsof elke rebound tegen de Texanen was. Een overtreding die tot een Darnold-touchdown had kunnen leiden, werd bijvoorbeeld in het derde kwart opgepikt door een speler uit Houston. Brandon Powell Soms gebeuren er – vooral onderweg – weer slechte dingen. Het enige wat Ryan kan doen is de tape verbranden, corrigeren wat gecorrigeerd kan worden, en verder gaan.
READ  5 tips van Cowboys' Week 1 Giants-nederlaag - NBC 5 Dallas-Fort Worth

Overzicht van statistieken van de volgende generatie Texas-Vikingen (via NFL Pro): Nadat ze CJ Stroud hadden verslagen bij meer dan de helft van zijn droppogingen in de eerste helft (54,4%), verzachtten de Vikingen hun aanval en stuurden meer dan vijf aanvallers om de bal door te geven bij slechts 27,3% van Strouds droppogingen in de tweede helft. Stroud had moeite de aanval onder ogen te zien en voltooide 9 van de 15 pogingen voor 103 yards, één score en een onderschepping (-15,6% CPOE).

NFL-onderzoek: Sam Darnold werd de vierde quarterback in de geschiedenis van de Vikingen die een seizoen met 3-0 begon en voegde zich bij Hall of Famer Fran Tarkenton, Donte Culpepper en Hall of Famer Brett Favre.