maart 28, 2024

Ajax vs Excelsior: Livestream en score-updates op de Nederlandse Beker (0-0) | 01/20/2022

14:24 5 minuten geleden

Startende XI van Excelsior

Jean von Lewen; Luvianna Stadia, Gizz Abbas, Kevin Wrinkling, Capri Urbanus, Omar L. Pat; Kevin Terks, Redouan Ovalie, Nino van den Beamt; Vincent van den Berg, Bram Wennerkers

14:21 7 minuten geleden

Startup XI van Ajax

J Koorder; Nicolas Tagliafico, Perr Schuurs, Jurrien Timber, Devyne Rensch; Kenneth Taylor, Yuri Regir, Amurrico van Axel Tongan, Davy Klaassen, Anthony Toss Santos; Danilo Pereira

14:03 25 minuten geleden

Excelsior heeft slechts één geblesseerde speler!

20-jarige Nederlandse aanvaller Devin Planck Geblesseerd, oorzaak onbekend, maar hij heeft al 30 wedstrijden gemist, zou dat een probleem kunnen zijn Overwinnen Nee. Devin Planck?

12:09 AM14 uur geleden

Stem hier Ajax vs Excelsior af

Over enkele ogenblikken gaan we Ajax vs Excelsior’s Eleven en Johan Cruijff’s laatste nieuws live delen. Mis de details van het spel van minuut tot minuut op VAVEL niet.

12:04 AM14 uur geleden

Must-see speler van Excelsior: Bram Wenneckers

23:59 14 uur geleden

Speler om naar te kijken van Ajax: Dusan Dodik

23:54 15 uur geleden

De laatste XI van Excelsior

Jean von Leaven; Luvianna Stadia, Gizz Abbas, Kevin Wrinkling, Capri Urbanus, Omar L. Pat; Redouan Ovali, Nino van den Beamt, Kevin Dirx; Don Blizz, Dave von Delft

23:44 15 uur geleden

Tijden om de wedstrijd te bekijken!

23:39 15 uur geleden

Wanneer en waar te zoeken naar Ajax vs Excelsior

De wedstrijd wordt uitgezonden op GOLTV USA en GolTV Español, maar als je het live en online wilt bekijken, is VAVEL Mexico de beste optie voor jou.

23:34 15 uur geleden

Excelsior was een groot succes!

Overwinnen Veel wedstrijden zijn uitgesteld vanwege Kovit-19, maar het was de laatste wedstrijd die ze speelden KNVP beker Tegen de tweede laag EmmanZe wonnen in de 81e minuut met 0-1 dankzij een doelpunt van Bram Wenneckers. Het staat op de 10e plaats in de competitie, met een aantal wedstrijden uitgesteld.

23:29 15 uur geleden

Ajax kwam uit een comfortabele treffer!

Eric Den HawkHet team van Vin is betrokken bij de rellen Eredivisie; Nu staan ​​ze op de tweede plaats (één punt achter) BSV), Maar ze scoorden 59 goals en kregen slechts 4 goals tegen! De laatste wedstrijd was een schone lei Ajax, won met 0-3 tegen Utrecht.

23:24 15 uur geleden

Hoopvol gevecht!

Johan Cruijff Stadion in Amsterdam; Nederland is gastheer van de 16e speelronde van KNVB Becker tussen Ajax en Excelsior. In dit stadion kunnen 71.000 mensen spelen.

23:19 15 uur geleden

Welkom aan alle VAVEL-lezers!

Welkom bij de uitwisseling van Ajax vs Excelsior competitie in verband met de 16e speelronde van KNVB Beker. Locatie: Johan Cruijff Arena om 14.00 uur