juni 15, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Antwoorden kruiswoordraadsel New York Times: Carrie voor de prinsessenbruid

Antwoorden kruiswoordraadsel New York Times: Carrie voor de prinsessenbruid

32 d. Een “vrijwel synoniem zelfstandig naamwoord” is Roget, auteur van de bekende thesaurus. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1852 onder de ongelooflijke titel “A Thesaurus of English Words and Phrases, Compiled and Arranged to Facilitate the Expression of Ideas and to Aid in Literary Composition”.

61 d. Ik moet toegeven dat ik een beetje schrok van het “Covid-19, onofficiĆ«le” idee van RONA. Ik weet niet zeker of ik persoonlijk klaar ben voor bijnamen van het coronavirus terwijl de pandemie voortduurt, maar ik heb het zeker al eerder horen gebruiken.

Deze puzzel bevat vier regels uit het klassieke kinderboek GREEN EGGS AND HAM (“een kleurrijke maaltijd in een verhaal van Dr. Seuss”), plus SAM-I-AM, de naam van de belangrijkste voorstander van de maaltijd. Elk thema-item is een manier waarop GREEN EIGS en HAM worden geserveerd door een SAM-I-AM en later worden afgewezen door de kieskeurige centrale boekeneter, totdat (spoiler alert!) Hij het echt probeert en beseft dat hij in feite doet, zoals GROENE EIEREN en FOTO’S.

De eerste is in de regen (“enkele reis wordt geserveerd 38 – dwars”), gevolgd door op een boot, in een boom en met geiten. In het boek luidt elk van deze vermeldingen op een andere manier dat men groene eieren en duiven (zoals boot en geit) kan eten. En dat is het zo’n beetje! Dit is niet het meest complexe thema, maar het is een mooi eerbetoon aan een klassieker uit de kindertijd.

Laten we eens luisteren naar mevrouw Bosco over haar ervaring met het maken van kruiswoordpuzzels.

READ  Hulk Hogan's reactie op de dood van de Iron Sheik

Dit is de eerste puzzel! Het was mijn tweede poging en ik ben zo blij dat ik het niet helemaal kan geloven. Ik hoop in de toekomst een betere baan te krijgen. Mijn vader, David, heeft jarenlang religieus de kruiswoordpuzzels van de New York Times opgelost. En misschien is mijn man meer fanatiek in oplossingen, dus er zijn veel kruiswoordpuzzeldiscussies in onze familie over brainstormen, invullen en hints. Oh, en mijn beste vriend beloofde een T-shirt te maken van elke puzzel van mij die ooit door de New York Times is gepubliceerd, dus ik kijk helemaal uit naar mijn nieuwe (nerdy) garderobe!

Ik ben advocaat van opleiding – algemeen adviseur van een particulier biotechnologiebedrijf in de Bay Area – maar de “prisma kruiswoordraadselgenerator” klinkt nog cooler!

Deze puzzel bevat een tip van de hoed voor onze 11-jarige zoon, Connor, die een grote fan is van Dr. Seuss.

Het kruiswoordraadsel van de New York Times heeft een open indieningssysteem en u kunt online puzzels indienen.

Lees onze serie Hoe maak je een kruiswoordpuzzel voor tips om aan de slag te gaan.