juli 21, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bekijk het ‘gekke’ optreden van een 15-jarige man die hem op zijn beurt vier stoelen opleverde in ‘The Voice’

Bekijk het ‘gekke’ optreden van een 15-jarige man die hem op zijn beurt vier stoelen opleverde in ‘The Voice’

Riley Tate Wilson slaat het uit het park met Robyn’s “Dance On My Own”.

Het is de derde avond van seizoen 23 het geluidAudities voor blinden Tot nu toe is er slechts een roulatie van vier stoelen geweest. sneakers Blake SheltonEn Kelly ClarksonEn Niall HoranEn Kans op de Rapper Ze zijn dit seizoen erg selectief en geven niet zomaar iedereen de eer.

Maar ze is 15 jaar oud Riley Tate Wilson Van Montgomery, Ala. Elk van de coaches wendt zich tot hem met zijn optreden Robinin mijn eentje dansen.

“Riley, mijn hoofd ontplofte bijna,” vertelt Niall hem. “Het was de beste auditie die we hier van een afstand hebben gezien. Ik herinner me hoe ik was tijdens 15 audities voor een show als deze. Ik trilde als een blad en ik hoorde geen enkel gevoel van zenuwen. Was ik nerveus?”

Riley geeft toe dat hij “erg nerveus” was, maar Niall zegt dat hij niet “te weinig” liet zien in zijn optreden.

“Het is leuk om te horen dat een 15-jarige dat heeft vertrouwen In zijn vermogen,” vervolgt hij. “Ik had het gevoel dat ik je dat lied nog een keer zou laten zingen, je gaat het nooit twee keer op dezelfde manier zingen en dat is een geweldige manier om mensen scherp te houden. Schrijf je of maak je überhaupt opnames? “

Ryley deelt dat hij op dit moment één nummer heeft en meer in het akoestische popgenre.

“Nou, kun je daar eens naar kijken,” voegt Niall eraan toe. “Je hebt zeker dat verhalende element in je stem vanaf het moment dat je je mond opent.”

READ  Zorgde de Barbie-film echt voor een wereldwijde hit met roze verf? : NPR

Verwant: Bekijk de verrassende beroemdheden die binnenkwamen het geluid voor een blinde test

Toen wees Kelly, die Riley’s eerste go-to was, erop: “Je duwde me lichtjaren vooruit op de anderen. Ik hoorde je toon en zei: ‘Het is ongelooflijk.’ Je stem is gek! Ik werk graag met jongens. Eigenlijk, Ik win veel met talent.” De jongedame. En ik denk dat het komt omdat ik begon als een jong talent – ik weet dat Niall dat ook deed in een zangwedstrijd – en het kan anders zijn dan een album maken. Ik denk dat ik het kan de beste coach voor je zijn.”

Toen vroeg ik hem naar zijn favoriete artiesten en hij antwoordde: “I love Steve Lacey En Rhett Momani. Ik houd van Frank OceaanDus veel R&B-invloeden”.

“Je ritten waren waanzinnig goed”, vervolgt Kelly. “Het was niet gepland, ze hadden er gewoon zin in. Als je je een 15-jarige voelt, wauw! Ik zou graag de kans willen krijgen om met je samen te werken.” Toen probeerde ik hem om te kopen: “Ik heb geweldige, coole jassen. Ik vind je gewoon ongelooflijk en daarom hebben we ons allemaal omgedraaid.”

Exclusief: A stem Schokkend! Bekijk de geweldige terugkeer van castlid Kelly Clarkson uit seizoen 16

Ryley’s vermelding van R&B geeft hem de kans waarnaar hij op zoek was.

“Je bent waanzinnig getalenteerd, kerel,” zei hij tegen Riley. “Dat was vuur. Wat echt mijn aandacht trok, was het einde waar je een beetje improviseerde met het rennen en je het lied echt voelde. Ik hou ervan hoe gecontroleerd het rennen is. Het voelde R&B zoals je zei, zoals Steve Lacy. Ik hou van werken met je om liedjes te vinden die je ermee kunt spelen. Er zijn bepaalde arrangementen die perfect passen bij wat je hebt, en ik zou graag willen zien wat je in die ruimte kunt doen.’

READ  Directeur van Sisterhood en Star Depart HBO Max Series - Variety

En last but not least, Blake deed zijn best: “Ik weet dat ik hier niet veel schiet. Ik ben waarschijnlijk je vierde keuze op dit bord. Ik ben de landscoach, toch? Maar ik’ Ik zal je dit vertellen, ik coach hier al 23 seizoenen en ik heb gewonnen.’ Met allerlei soorten artiesten. Jij kiest mij als coach en ik ga stoppen met coachen na dit seizoen. jij nu, ik ga weg. Ik zal tevreden zijn dat ik de kans heb gehad om met je samen te werken, Riley. Dat is alles wat ik zal zeggen. Kies mij Riley. Laten we dit ding winnen.’

Natuurlijk lacht iedereen, want het is geen geheim dat dit Blake’s laatste seizoen is, wat er ook gebeurt.

Maar Niall kwam binnen en zei: “Riley, voordat je iets zegt. Ik ga het buiten op de parkeerplaats met hem vinden.”

Mijn agent zegt: “Ik heb ervaring om met hem op de beat te gaan.”

Dan breekt de hel los als de juryleden allemaal tegelijk spreken en Riley proberen te overtuigen van hun keuze. Hij kijkt naar zijn moeder voor advies, maar zij zegt: “Het is aan jou.”

Dus, wie kiest Riley? luisteren naar het geluid Maandag om 20.00 uur ET/PT op NBC om erachter te komen.

de volgende, Het geheim dat je niet kent het geluid Rode draaistoelen