Centraal volleybal wordt 3-0 in de Wisconsin-La Crosse Invitational

Centraal meisjesvoetbal 2, Wis.-River Falls 1

Central meidengolf 1e na eerste ronde van Buena Vista Open

Samenvattingen van evenementen:

De Centrale voetbalverdediging eindigde aan de verkeerde kant van de knokpartij

Het was niet genoeg voor het voetbalteam van Central College om Wartburg College zaterdag tegen te houden en met 10-6 te verliezen in een wedstrijd die live te horen was op 92.1 KRLS.

Een omzetfout in het eerste kwartaal kostte Central (2-1, 0-1 American Rivers Conference) Pitt. Een achterwaartse schermpass op Central’s tweede aanvallende balbezit stuiterde weg van de beoogde ontvanger en een Wartburg-verdediger ging 24 meter de andere kant op voor een touchdown. Central gooide onderscheppingen op de volgende twee bezittingen, maar hield de Knights op slechts één velddoelpunt.

Terwijl de Knights in het tweede kwart aan het rijden waren, pakte veiligheid Gavin Hiersman een eerste down vanaf de rechterzijlijn en sloeg de bal los op een zak, waarbij hij de bal terugvond op de centrale 41-yardlijn. Quarterback Hunter Hoffman vond brede ontvanger Ryan New voor een touchdownpass van twee meter om de stand op 10-6 te brengen met nog 1:15 te gaan in het tweede kwartaal, wat de enige touchdown van het spel markeerde. Een slechte snap en Central mislukte poging na poging. De Knights wonnen 180 yards tot 157 yards in de eerste helft, en de Nederlandse aanval verzamelde 84 yards in de tweede helft, waarbij geen van beide teams in staat was een scoringsdrift op te zetten.

READ  CSIRO concurreert met het Nederlandse bedrijf DSM om een ​​lage emissie van koeienvoer op de markt te brengen.

Hiersman leidde de Nederlandse verdediging met tien tackles, terwijl linebackers Cole Clark en Cale Federlein respectievelijk negen en acht hadden. De verdediging van Central had drie punten nadat Ben DeMeulinaire en Reese Miller onderscheppingen hadden toegevoegd. Hoffman sloeg 17-uit-34 en passeerde 143 yards met één onderschepping. Brady Ketchum was 10-12 voor 94 yards en een onderschepping. Keegan Glover leidde de Nederlanders met negen vangsten voor 92 yards. Central had in totaal slechts 27 yards. Hoffman rende 12 keer, won 37 yards, maar verloor 20 keer en had een nettowinst van 17.

De Nederlanders zakten in het algemeen klassement naar 2-1 en 0-1 in de American Rivers Conference en zullen volgende zaterdag om 13.00 uur proberen te herstellen op de Buena Vista University.

Centraal volleybal eindigde het weekend met 3-0 in La Crosse, Wisconsin

Het Central-volleybalteam versloeg zaterdagochtend de University of Wisconsin met 3-0 in de thuiswedstrijd van de Eagles.

De Nederlanders (11-4) kenden een trage start, maar kwamen tot een rally om de Eagles (4-10) te verslaan met 26-24, 25-17, 25-22. Central stond in de eerste set met 20-13 achter. Eerstejaars Kaitlyn Goel leidde Oranje met acht kills, terwijl Gracie Pearson er zeven had. Setters Makayla Ribble en Avery Rexrode hadden respectievelijk 15 en 14 set assists. Verdedigend had libero Colleen Kenney een team-high van 17 digs, terwijl middle hitter Emma Wagler drie blocks had. Vrijdag kwam Central tot een ‘sweep’ tegen Martin Luther College (Minn.) en versloeg St. Mary’s University (Minn.) met 3-1.

De Nederlanders gaan vrijdag op Grinnell College proberen hun winning streak uit te breiden naar acht wedstrijden.

READ  F Street heeft het Downtown Milwaukee Double Dutch boutique hotel verworven

Centraal herenvoetbal valt in niet-conferentietoernooi

Een vroege voorsprong was zaterdagmiddag niet genoeg voor het Central herenvoetbalteam, want er werd met 2-1 verloren van Greenville University (NO).

Verdediger Spencer Taylor opende de score in de vijfde minuut en profiteerde van een verdedigende onhandige poging voor zijn derde doelpunt van het seizoen. De Panthers (2-4-1) kwamen in de 24e minuut in evenwicht toen Central-doelman Ronan Murphy een fout maakte die leidde tot een strafschop die werd omgezet. De wedstrijd bleef gelijk op 1-1 tot de 83e minuut, toen Greenville opnieuw door de Nederlandse verdediging brak om de score af te maken. Central had zes schoten op doel en kreeg zeven hoekschoppen, maar scoorde slechts één doelpunt.

De Nederlanders keren dinsdag om 16.30 uur terug naar het voetbalveld AN Kuiper Athletic Campus om Cornell College te ontvangen.

Central Girls Soccer won de fitnesscompetitie

In haar eerste wedstrijd terug van een blessure maakte doelman Zoey Sizemore vijf reddingen en leidde het meisjesvoetbalteam Central zaterdag naar een 2-1 overwinning op Wisconsin River Falls.

Nadat de Falcons in de 21e minuut hadden gescoord, reageerde Oranje met het 40e carrièredoelpunt van Grace Coates en de vijfde van het seizoen in de 34e minuut. Allie Seegers pakte de assist op de score. De stand bleef 1-1 tot de 77e minuut, toen Abby Frey een inworp nam van Addison Brown en Central het winnende doelpunt bezorgde.

Het Nederlandse damesvoetbalteam keert vandaag om 14.00 uur terug naar het veld om Illinois College te ontvangen in het voetbalstadion AN Kuiper Athletic Campus.

READ  China steunt Nederlanders om handel te beschermen na chipbeperkingen

Middelste bout voor golflood voor dames

Het damesgolfteam van Central College nam zaterdag vroeg de leiding in de uit elf teams bestaande Buena Vista Invitational.

De Nederlanders schoten een 325 op de par-72 Buena Vista University Golf Course in Lake Creek en versloegen St. Mary’s College (Neb.) met vijf slagen. Lydia Grant schoot een 79 en staat vierde in het individueel klassement. Jaden Smith had de op één na laagste score voor de Nederlanders met een 81, terwijl Allie Pfantz een 82 schoot, Parker Stout een 83 schoot en Amber Timmer een 85 schoot. Centraal B staat zevende met 348 runs. Chloe Sundet schoot op gelijke hoogte met 84.