Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chefs vs.  Chargers Instabreakdown: Kansas City scoort goed

Chefs vs. Chargers Instabreakdown: Kansas City scoort goed

Het eindresultaat: Kansas City Chiefs 27, Los Angeles-opladers 24

Het was een lange nacht, maar de Chiefs wonnen in een zware prime-time strijd tegen een concurrent in West-Azië. De Chiefs moesten de agressieve aanval van de Chargers doorstaan ​​voordat ze in de tweede helft een comeback maakten om een ​​2-0-start van het seizoen veilig te stellen. De verdediging kwam groots – en zorgde voor een spelveranderend moment.

Misdaad (Talon Graf)

Het offensief van Kansas City werd gedurende de hele wedstrijd op de proef gesteld met een herwerkte (en sterk verbeterde) verdediging in Los Angeles. Joey Bossa en Khalil Mack leidden een aantal passes die voor problemen bleven zorgen. Hoewel de aanvalslinie slechts één plundering toestond, was de druk van de Charger duidelijk aanwezig. Quarterback Patrick Mahomes moest veel doen om het spel levend te houden en de bal op het veld te krijgen. Zonder te verdedigen door een enorme zes te kiezen, was deze game misschien anders afgelopen.

De running game was eigenlijk onbestaande; Het team verzamelde slechts 92 yards. Dat aantal werd versterkt door een lengte van 52 meter in de vierde run van Clyde Edwards Heller die tot een velddoelpunt leidde. Edwards Heller leidde de commissie in acht buggy’s voor 74 yards. Jerick McKinnon voegde 12 toe op vier carriers – en als ontvanger was hij in staat om de eerste touchdown van de Chiefs te scoren. Voor de tweede week op rij was Edwards-Helaire ook instrumentaal als ontvanger, met vier passen voor 44 yards.

Beginnende running back Isiah Pacheco had slechts twee touchdowns voor een snelheid van zes yards. Hij had een kans om de bal in de buurt van de doellijn te schieten, maar werd gestopt. Daarna hebben we er niet veel meer van gezien. Hij was echter in staat om in te grijpen en een aantal mooie blokken te maken om de aanvalslinie te helpen de pass te beschermen.

READ  USMNT-score vs Grenada, beoordelingen: Jesus Ferreira scoorde vier doelpunten op een Amerikaanse cruise voor een gemakkelijke overwinning

De geliefde pre-season Justin Watson scoorde op een cruciaal moment in de wedstrijd en maakte een uitstekende greep op Cornback J.C. Jackson van de Chargers voor een 41-yard scorende staking die de Chiefs drie punten voorsprong hield. Hoewel Los Angeles hem goed in bedwang hield, was Travis Kelsey de leidende ontvanger met 51 yards op de grote momenten. Petje af voor Mikol Hardman, die toneelstukken gaf toen Kansas City ze echt nodig had, met drie grepen voor 49 yards.

Hoewel het geen grote overtreding was, deed het net genoeg om te winnen.

Aanvallende speler: Quarterback Patrick Mahomes

Mahomes had de hele avond gerend om de gewelddadige drukte van de vrachtbaan te ontwijken. Zelfs onder druk voltooide Mahomes nog steeds 24 voor 35 voor 235 yards en twee touchdownpassen. Hij was de levensader van de hele misdaad, hij ontwierp elke productie die we hebben gezien. Donderdagavond was het MVP-optreden van nr. 15.

Defensie (Brian Stewart)

Wat een vreemde roadtrip.

Na een eerste helft waarin het zich volledig overklast voelde door Kansas City – en de verdediging liet zien dat het niet in staat was om de baldragers aan te pakken of de ontvanger van Chargers Mike Williams te dekken – stond het team bij rust nog steeds slechts drie punten achter.

Op een nacht dat de aanval geen voet of ritme leek te vinden, redde de verdediging uiteindelijk de dag in de tweede helft. Omdat beide teams er behoorlijk moe uitzagen, was het rookie cornerback Jaylen Watson van Pick Six die het wedstrijdresultaat volledig veranderde. De jonge man had ingegrepen omwille van de gewonde Trent McDuffy – en hij werd bevrijd. Hij lijkt 100% deel uit te maken van een heel sterke speler.

READ  Mike McDaniel's advies na de grap van Harrison Butker: 'Wat je ook zegt, je kunt het maar beter geloven'

In de eerste helft zorgde het verdedigende front van de Chiefs voor weinig druk op de quarterback Justin Herbert van Chargers, maar in de tweede helft kregen zowel (en de fans) grip. Onder leiding van Chris Jones begint de eenheid Justin Herbert al genoeg te raken om enig ongemak te veroorzaken. Helaas voor Herbert lijkt hij een van die klappen te hebben gehad.

Interferentie blijft het grootste publieke probleem. Dit komt deels doordat het vroeg in het seizoen is – een tijd van het jaar waarin alle teams moeite hebben om binnen te komen. Maar ze moet het nog krijgen Veel Beter – anders kost het uiteindelijk teamwedstrijden. Hetzelfde geldt voor straffen in het secundair; Cornbacke Rashad Fenton had er meerdere.

Het verhaal van de wedstrijd – en waarom de verdediging uiteindelijk de eenheid was die het team hielp winnen – was opnieuw de terugtrekkende derde verdediging. De eenheid bracht twee opeenvolgende weken van uitstekende statistische output samen in late recessies. Op donderdag stonden 5 van de 16 laders op de derde plaats. Ze gingen 4 voor 4 op de 4e plaats, maar de meeste kwamen erg laat in de wedstrijd – toen het bijna volledig buiten bereik was.

Verdedigende speler: Defensieve Chris Jones

Jones stond in de tweede helft op als de beste speler van de verdedigende eenheid om energie te besparen, te rijden en – het allerbelangrijkste – Caseïne. Hij had ook een enorme pass doorbuiging.

Het is nog vroeg in het seizoen en zowel de verdediging als de aanval hebben laten zien dat ze nog veel kunnen verbeteren. Gezien het feit dat het team nu 2-0 staat (en net de zwaarste concurrentie in de AFC West versloeg), is dat een enge propositie.

READ  De evoluerende nikkel-back-positie van de 49ers zal op de proef worden gesteld naarmate de verdediging floreert - NBC Sports Bay Area en Californië