februari 25, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chris Pratt 'huilt' over terugslag van 'gezonde' babylof

Chris Pratt ‘huilt’ over terugslag van ‘gezonde’ babylof

Chris Pratt onthulde dat hij “huilt” wanneer: ik ben neergeschoten Voor het prijzen van zijn “gezonde” dochter Laila in november 2021.

De acteur, 43, reflecteerde op het schandaal in juli/augustus 2022 Coververhaal over de gezondheid van mannendinsdag gepubliceerd.

“Ik zei iets” [on Instagram]Zoals: “Zoek iemand die op dezelfde manier naar je kijkt als mijn vrouw, [Katherine Schwarzenegger], Kijken naar. Toen gaf ik haar een paar dingen en zei: “Maar ik hou van je. Ik ben mijn vrouw zo dankbaar – ze heeft me een mooie, gezonde dochter gegeven”, herinnert Pratt zich.

Gebruikers van sociale media bekritiseerden later de ster “Guardians of the Galaxy” en beweerden dat: zijn positie Hij is “een opgraving bij zijn ex”, Anna Faris, sinds hun zoon Jack, 9, te vroeg werd geboren.

“Het is zwaar”, vertelde Pratt aan het tijdschrift over de kritiek. Mijn zoon zal dat op een dag lezen. Hij is 9 jaar oud. Het is gegraveerd in digitale steen. De koning heeft me echt kwaad gemaakt, man. Ik heb erom gehuild.”

Chris Pratt
De acteur noemde kritiek “f-ked up”.
De gezondheid van mannen van Peggy Sirota

Parks and Recreation, dat dochters Lila, 1 jaar, en Eloise, 1 maand oud, deelt met Schwarzenegger, 32, noemde zijn “zegeningen” als beroemdheid “een echte last… voor de mensen die dicht bij hem staan”.

Nadat Pratt’s upload op sociale media vorig jaar de krantenkoppen haalde, vertelde hij zijn Instagram-volgers dat: Ik voelde me “overstuur, depressief en… waardeloos.”

Chris Pratt
Pratt is de vader van zoon Jack, 9, en dochters Lila, 1 en Eloise, 1 maand.
De gezondheid van mannen van Peggy Sirota

Pratt dacht aan zijn ‘hartstochtelijke’ ochtendloopje in die tijd en zei: “Als ik me vandaag niet goed voel, ga dan misschien sporten en misschien naar goede aanbiddingsmuziek luisteren of het woord naar buiten brengen, want het heeft me vanmorgen echt geholpen.”

Omdat de ster van “Jurassic World” nog nooit rechtstreeks met het schandaal te maken heeft gehad, grapte hij tegen Men’s Health dat zijn publicist misschien “zweet” over zijn opmerkingen.

Pratt merkte op dat de reactie op Twitter niet “echt” is, en vertelde de publicatie dat Jack “het nog niet weet”.

Klein Aangekomen in augustus 2012, met Faris, nu 45, die zeven weken voor haar uitgerekende datum bevalt. Jack bracht een maand door op de NICU voordat hij naar huis ging.

“De eerste jaren waren gevuld met doktersafspraken, vijf operaties, fysiotherapie en veel gelach”, stond de “moeder” op, die Split van Pratt In augustus 2017, mensen zeiden in mei 2021. “Jack was en is nog steeds het coolste dat ik me ooit had kunnen voorstellen.”