april 20, 2024

Cowboys vs. Giants punten, afhaalrestaurants: CeeDee Lamb, Ezekiel Elliott sleutel tot tweede helft boost in Dallas op Thanksgiving

Met of zonder Odell Beckham Jr., de aanval van de Cowboys is een kracht om rekening mee te houden. Een week nadat hij 40 punten had gescoord in Minnesota, scoorde Dallas een touchdown in drie opeenvolgende wedstrijden in de tweede helft tegen de Giants op Thanksgiving Day. De scoringsdrift van de Cowboys leidde tot een overwinning van 28-20 die hen naar 8-3 bracht. De Giants zakten naar 7-4 na hun tweede wedstrijd op rij te hebben verloren.

Met een 13-7 achterstand tijdens de rust namen de Cowboys voorgoed de leiding op Dak Prescott’s 15-yard touchdown pass naar Dalton Schultz halverwege het derde kwartaal. De score dekte een drive van 14 play en 75 yard af waarin de Cowboys hun wil oplegden bij zowel een run als een pass.

Prescott en Schultz werkten even later weer samen in de eindzone nadat de verdediging van de Cowboys de Giants stopte op de vierde en eerste plaats op de 40-yardlijn van New York. Daniel Jones, die onder druk stond van Donovan Wilson, gooide een brede pass naar Saquon Barkley die Barkley van achteren niet kon wegwerken.

De Cowboys klopten op hun volgende drive toen Peyton Hendershot scoorde op een jet-sweep vanaf twee meter afstand. CeeDee Lamb maakte drie indrukwekkende vangsten op de drive, waaronder twee vangsten met één hand voordat hij een Hendershot scoorde.

De Giants gaven hun fans kort een sprankje hoop toen Richie James een korte touchdown-pass ving met nog acht seconden te spelen. Maar de Cowboys vernietigden die hoop snel toen Lamb de on-side kick terugkreeg.

De Giants leidden in de eerste helft met twee onderscheppingen op Prescott. De tweede keuze, met dank aan Julian Love, zorgde voor Graham Gano’s velddoelpunt van 47 meter in het laatste spel van de helft. Barkley bezorgde de Giants de leiding op een touchdown-run van één meter in minder dan zes minuten in het tweede kwartaal.

READ  Jayson Tatum raakte de game-winner voor de Celtics-Sixers, maar alleen omdat de vertraging van Joel Embiid slechts enkele milliseconden achterliep

Hier is een nadere blik op wat er gebeurt in Dallas.

Waarom hebben de Cowboys gewonnen?

Zoals ze deden in hun overwinning op de Giants in week 3, domineerden de Cowboys op de vloer. Elliott raakte een touchdown van 92 meter en had 16 punten. Pollard droeg 60 meter bij terwijl de Cowboys als team zich haastten voor 169 meter en twee scores op 39 dragers.

Prescott herstelde zich na de eerste helft. Hij ging 11 van de 14 voor 145 yards en twee touchdowns en telde niet. Prescott, die nu 10 wedstrijden op rij won van de Giants, haakte de bal naar Lamb, die zes passes ving voor 106 yards. Prescott ving ook met succes de bal op strakke uiteinden Jake Ferguson en Schultz, die samen zeven passes vingen voor 88 yards.

Verdedigend domineerden de Cowboys het balbezit. Ze hielden de Giants op 3 van 11 in de derde en 0 van 2 in de vierde. Zoals gewoonlijk genoten de Cowboys van een geweldig spel van Micah Parsons, die twee zakken en twee tackles had voor een verlies.

Waarom verloren de reuzen?

Het was een zware nacht voor de Giants-aanval, vooral in de tweede helft. Barkley had slechts 39 yards op 11 carry’s in het spel. Slayton had in de tweede helft slechts één vangst voor vijf meter. Jones gooide voor slechts 105 yards in de tweede helft, en een groot deel van die yards kwam toen de Giants met dubbele cijfers achter stonden.

Zonder veel hulp van hun aanval, verdorde de verdediging van de Giants – gespeeld zonder cornerbacks Adoree ‘Jackson en Fabian Moreau – in de tweede helft. Ze konden het veld echter niet verlaten, want de Cowboys gingen met 7-van-11 in de derde. New York stond ook een touchdown toe op elk van de drives van Dallas binnen de 20-yardlijn.

READ  Mets om Francisco Alvarez . te promoten

keerpunt

Het leek erop dat een vuurgevecht in de maak zou zijn nadat de Cowboys scoorden tijdens hun eerste drive van de tweede helft. De Giants pakten snel een eerste down op een korte run van Barkley tijdens hun volgende rit. Maar een twee-play-ontslag later door Parsons en een voltooiing van vijf meter door Barkley zorgden voor een vierde-en-één op de Giants 45.

De Giants, die ervoor kozen om in de eerste helft op een vergelijkbare plek in te zetten, besloten ervoor te gaan. De play-call zag er goed uit, aangezien Barkley open was op de flat. De druk van Wilson leek echter de nauwkeurigheid van Jones te beïnvloeden, aangezien de bal achter een openstaande Barkley lag, die het probeerde maar niet in staat was de pass te trekken. De Cowboys breidden hun voorsprong zeven plays later uit.

De Giants hadden slechts 10 man achterstand op dat cruciale spel.

Speel het spel

De eenhandige vangst van Lamb was om meerdere redenen indrukwekkend. Het was niet alleen een geweldige vangst, maar het kwam op een cruciaal moment, aangezien de Cowboys op zoek waren naar een voorsprong van dubbele cijfers. Het was een van de vele opgetrokken wenkbrauwen voor Lamb, die voor de tweede keer in drie wedstrijden meer dan 100 meter ging ontvangen.

Shout-out is ook voor Ferguson’s enorme hapering in de laatste scorecampagne van de Cowboys.

aanhaalbaar

“Onze verdediging kan veel wedstrijden winnen, dus daar moeten we op rekenen. Die jongens speelden echt goed vanavond… het stelde ons in staat om momentum te krijgen. We hebben de wedstrijd gewoon overgenomen. Dat is wat we kunnen doen. tweede. Half en gewoon groeien.” “. – Prescott, Naar de wedstrijd na Erin Andrews van Fox Gevraagd naar de prestaties van zijn verdediging in de tweede helft

READ  Bronnen: Nebraska biedt Matt Rule de baan als hoofdcoach aan

Wat is het volgende

Dallas neemt het op tegen de Colts voor de tweede thuiswedstrijd op rij van de Cowboys. De Colts, die maandagavond gastheer zijn van de Steelers, hebben hun laatste twee wedstrijden gesplitst nadat ze Jeff Saturday als interim-coach hadden aangenomen. Indianapolis speelde zaterdag goed onder. Ze overleefden de Raiders in week 10 voordat ze afgelopen zondag nipt werden verslagen door Philadelphia.

De Giants ontvangen Washington voor de tweede van vier opeenvolgende wedstrijden tegen tegenstanders van NFC East. Na een 1-4 start zijn de leiders 6-5 na overwinningen op de voorheen ongeslagen Texans en Eagles. Washington is dit seizoen 4-1 met Taylor Hynecke als startende quarterback. De quarterbacks van de Leaders hebben de voortdurende onderscheiding van Terry McLaurin, die bijna 300 yards meer heeft dan Washington’s nummer 2 wide receiver.