april 20, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wedstrijd USA-Venezuela op AmeriCop werd uitgesteld nadat het regende in de sportschool

RECIFE, BRAZILI – NBA moest de AmeriCup van zondag winnen en lag op schema om dat te doen.

Dat wil zeggen, totdat het regent.

De wedstrijd van de Amerikanen tegen Venezuela werd tijdens de rust uitgesteld met een voorsprong van 48-21 voor de Verenigde Staten. Zware regen veroorzaakte meerdere lekken in het Geraldo Magalhães Sports Gymnasium, waardoor de scheidsrechters vaststelden dat de wedstrijd niet veilig kon worden hervat.

De International Basketball Federation zei dat de wedstrijd dinsdagmiddag wordt hervat, wat betekent dat de Amerikanen drie opeenvolgende dagen moeten spelen om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

Zowel Venezuela als de Verenigde Staten spelen maandag hun laatste wedstrijden in de groepsfase.

De International Basketball Federation (FIBA) stond toe dat de wedstrijden van Groep B later op zondag werden gespeeld in dezelfde arena als gepland. De Dominicaanse Republiek (1-1) versloeg de Maagdeneilanden (0-2) en Argentinië (2-0) versloeg Puerto Rico (1-1).

De wedstrijd van Venezuela is cruciaal voor de Verenigde Staten, die zondag in groep C met 0-1 binnenkwamen nadat ze in de opener van vrijdag tegen Mexico waren gevallen. De Amerikanen hebben minimaal één overwinning nodig in hun drie groepsduels, en mogelijk twee, om de kwartfinales te bereiken die later deze week beginnen.

Mogelijk heeft Mexico (2-0) zich eerder zondag verzekerd van een plek in de kwartfinales door Panama voor te staan ​​(0-2).

De Amerikanen gaven de eerste basket van de wedstrijd tegen en gingen toen de 18-2 ronde in en gingen gewoon door. De VS schoten 56% in de eerste helft, tegen 33% van Venezuela, en hadden een 24-0 voorsprong in punten uit een bereik van 3 punten.

READ  Patriots vs Steelers preview: vijf cruciale wedstrijden in week 2 krachtmeting

Craig Sword had 12 punten in de eerste helft voor de Verenigde Staten en 11 van de 12 Amerikanen hadden gescoord tegen de tijd dat het spel werd onderbroken.