april 19, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Debay miste een last-minute penalty terwijl Nederland vasthield voor Polen

Rotterdam (Nederland) (AFP) – Memphis Debay miste een last-minute penalty nadat Nederland zaterdag met 2-2 gelijkspeelde met Polen in de Nations League.

De Poolse verdediger Matty Cash werd bestraft met een handsbal omdat hij de klok 90 minuten lang aanraakte.

Debay gooide zijn penalty echter hoog en wijd.

Na België met 4-1 te hebben verslagen, won Nederland zaterdag met 100-1 door een 2-1 overwinning op Wales in Rotterdam.

Polen versloeg Wales met 2-1, maar verloor van België met 6-1.

Na het opzuigen van de aanvankelijke druk scoorden de Polen zaterdag 18 minuten later.

Nikola Jalewski passeert van Aston Villa full-back cash om de bal langs Mark Flecken in het Nederlandse doel te schuiven.

Polen stond in de vijfde minuut van de tweede periode met 2-0 voor.

Krzysztof Piatek speelde een schitterende bal over de top, waardoor Przemyslaw Frankowski uit de Nederlandse buitenspelval kon komen.

Om na de VAR-review te scoren, legde hij de bal onbaatzuchtig naar Pyotr Jilinsky.

Oranje scoorde echter twee doelpunten in drie minuten, waarbij Davy Klaassen van dichtbij scoorde en Denzil Dumfries de gelijkmaker maakte met een pass van Debay.

Nadat Debay zijn strafkans had gegrepen, had hij kort daarna de kans om het goed te maken, maar doelman Lukas Skorosky zorgde voor een spannende pauze.

READ  De Nederlandse chauffeur gebruikt zijn vrachtwagen om theepot in een glas water te drinken