mei 28, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Le Creuset Dutch Oven Dupe heeft 26.000 5-sterrenbeoordelingen op Amazon

Deze Le Creuset Dutch Oven Dupe heeft 26.000 5-sterrenbeoordelingen op Amazon

Scroll om meer foto’s te zien

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via de link op onze website, kan STYLECASTER een subcommissie ontvangen.

Ik vind het leuk hoe elegante en tijdloze Le Creuset-potten eruitzien, maar voor iemand die koken niet echt interessant vindt, vind ik het moeilijk om het opgeven van geld te rechtvaardigen (hun prijs is $ 400). Hoewel ik koken niet als een hobby beschouw, vind ik het toch leuk om goede dingen in huis te hebben, zodat ik mijn opvallende kooktips kan uitproberen wanneer het moment daar is. Daarom ben ik op zoek naar een markt voor Le Creuset Dupe, zodat ik stevige soepen, mac en kaas en meer kan maken als de honger toeslaat.

Een ding waar ik naar op zoek ben bij het investeren in keukenartikelen, is in welke kleuren ze komen. Ik weet dat dit het laatste zal zijn waar de meeste koks aan denken, maar voor mij heb ik een doorlopend thema van mintgroene / azuurblauwe stukken. Versier mijn huis. Iets over kleur kalmeert me, en toen ik niet alleen de beschikbaarheid van 12 verschillende kleuren zag, maar ook meer dan 26.000 vijfsterrenrecensies op Amazon, wist ik dat ik het moest bekijken.

De Hollandse kachel is er in drie verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften. Je kunt hem nemen in maat 4,3 kwart, maat 6 kwart of maat 7,3 kwart. Prijzen variëren van $ 44 tot $ 68, afhankelijk van de maat, dus zelfs als je een grotere draagt, kun je meer dan $ 300 besparen door dit Le Creuset-alternatief te kiezen.

“Ik heb stukken van Le Creuset en Staub”, schreef een winkelier. “Het is zo dichtbij, het is moeilijk om te denken aan het kopen van duurdere opties voor het maken van stapels, zoals schoren. Het is zo mooi.”

Amazon Basics geëmailleerde gietijzeren oven met deksel, 4,3-kwarts, blauw

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics Emaille gietijzeren kachel Dutch stove, blauw

Deze gietijzeren Dutch Oven wordt geleverd met een deksel en wordt in de oven verwarmd tot 400 graden, waardoor hij ideaal is voor slowcooking. De 4,3-kwart versie is perfect voor bijgerechten en de hele maaltijd wordt erin gebakken. Kies grotere maten als je gefrituurde of grote soepen probeert te maken. Een klant die een maat 7,3 kwart kocht, zei: “Heel mooi! Het is zwaar en groot genoeg voor een hele kip. Ik ga zeker meer in andere maten kopen. Daar ben ik heel blij mee.

Amazon basics geëmailleerde gietijzeren kachel, 7.3-quart, Navy

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics Emaille gietijzeren kachel, Navy

Elk van de potten wordt geleverd met een Amazon-garantie van een jaar, dus je kunt het gebruiken en naar de stad gaan en zelf zien hoe goed het is. Maar we zullen je niet tevreden stellen. Een andere winkelier schreef: “Er is niets dat ik niet leuk vind aan deze potten. Ze zijn stevig en goed gemaakt en zeer betaalbaar.”

Amazon Basics geëmailleerde gietijzeren oven, 4,3-liter, lichtroze

Met dank aan Amazon.

Amazon Basics geëmailleerde gietijzeren oven, 4,3-liter, lichtroze

Veel van de potrecensenten hebben identieke Nederlandse ovens van het merknaam, dus het feit dat ze de twee kunnen vergelijken, bezegelt de deal echt.

“Ik heb meerdere Le Creusets in verschillende maten. Ze kunnen groter of kleiner zijn dan dit. 6-kwarts is geschikt voor mij’, schreef een recensent. “Ik geef toe dat ik sceptisch was over kopen in het magazijn, maar de prijs was zo aantrekkelijk! Een van de beste producten die ik ooit heb gekocht – ik geef het een 10 op 10.

Als u op zoek bent naar een dummy die lang meegaat, dan is dit de juiste keuze.

READ  De in Jose geboren Nederlander weigert zich kandidaat te stellen voor de regering