Doelpunt en overzicht van Zwitserland – Portugal (1-0) | 06/12/2022

Bedankt voor je gezelschap in dit spel. Hoogtepunten binnenkort beschikbaar. Ik zie je later.

Sinds 16.39 uur 33 minuten geleden

full time

spel is over.

doel missen

90 + 4′ Na een uitwisseling van passen aan de linkerkant, ontvangt Diogo Jota een pass aan de linkerkant van het gebied en slaat een voorzet, maar de bal is uit het spel.

16:38 34 minuten geleden

extra tijd

90′ Nog vier minuten te gaan.

doel missen

89′ Nuno Mendes passeerde vanaf links, Pepe bereikte de tweede paal maar mist.

Sinds 16:38 35 minuten geleden

Omelin redt weer

88′ Bernardo Silva slaat een voorbal vanaf de rand van het strafschopgebied en Omlin blokkeert deze in het midden van het doel.

16:37 35 minuten geleden

Omeline is dwerggroei

87′ Gonzalo Guedes schiet vanuit het strafschopgebied en de verdediging stopt. Pepe heeft zijn linkervoet en probeert een schot met zijn linkervoet. Omlin redt het en Elvedi haalt het er volledig uit.

Rui Patricio redt de bal

86′ Zuber schiet een krachtige voorzet vanaf de rand van het strafschopgebied. Rui Patricio redde goed zonder de bal terug te kaatsen.

16:31 41 minuten geleden

Portugal vervangen

81′ Ruben Neves buiten en Ricardo Horta binnen.

16:31 42 minuten geleden

gele kaart

79′ Umlin, doelman uit Zwitserland. de wedstrijd vertragen.

16:30 42 minuten geleden

Zwitserland alternatief

79′ Ricardo Rodriguez buiten en Stirgo binnen.

16:29 43 minuten geleden

79′ Ga weg, Esbicher.

16:29 44 minuten geleden

over het doel

78′ João Cancelo krijgt een vrije pass aan de rechterkant en gaat voor vanaf de rand van het strafschopgebied. Het was dichtbij, maar het ging over het doel.

16:28 44 minuten geleden

Weer Omlin

77′ Gonzalo Guedes kruist van rechts naar Diogo Jota. De spits komt heel goed omhoog en kopt de bal voor nog een goede redding van Omlin.

16:27 een uur geleden

Weer omeline

74′ Bernardo Silva neemt een hoekschop vanaf links, de bal gaat over het gebied en Diogo Jota probeert drie keer te scoren. Omlin houdt vast.

73′ Bruno Fernandes buiten en Matthews Nunes binnen.

72′ Gabriel Sow speelt op de linkerflank en opent met Stephen aan de rechterkant van het strafschopgebied. De middenvelder maakt de snede en stuurt deze over het doel.

16:15 een uur geleden

Maak je een grapje?

66′ Omlin trapte de bal in de benen van Bernardo Silva. De keeper is herstellende.

16.14 uur een uur geleden

65′ Embulo eruit, Zuber erin.

16:13 een uur geleden

Omlin maakt een geweldige redding

62′ Bij zijn eerste optreden in de wedstrijd loste Bernardo Silva een krachtig schot vanaf de rand van het strafschopgebied en blokkeerde O’Mlin het.

61′ Vitinha buiten en Bernardo Silva binnen.

16:12 een uur geleden

61′ Rafael Liao buiten Diogo Jota binnen.

doel missen

60′ Seferovi werd snel uitgeschakeld aan de linkerkant van de middelste baan, en in zijn eentje schoot hij naast het strafschopgebied.

59′ Remo Froller neemt een vrije trap vanaf de linkerkant met een voorzet in het gebied en Omlin springt om de bal te houden.

16:10 een uur geleden

gele kaart

59′ Joao Cancelo, Portugese rechtsback. Corrupte embolie.

Weg

58′ Nuno Mendes neemt een korte corner van links en passeert Bruno Fernandes. De bal wordt aan de rechterkant van het speelveld geraakt, maar wordt van richting veranderd naar de achterkant van het net.

16:09 een uur geleden

Heel sterk

56′ Nuno Mendes maakte een lange ingooi naar Bruno Fernandes aan de rechterkant van het strafschopgebied, maar de pass was te lang en de bal ging zonder te wijken over de lijn.

15:56 uur geleden

In de handen van de keeper

50′ João Cancelo krijgt een pass van de rechtervleugel, speelt een een-twee prachtig met een drievingerige voorzet in de hand van Omlin.

Zwitsers antwoord

49′ Zwitserland antwoordt met Freuler. Seferovi passt naar de middenvelder buiten het strafschopgebied, maar hij mist het doel.

omlin slaat op

48′ Nuno Mendes herwint de bal op het middenveld na een empolofout. De spits betreedt het strafschopgebied en schiet. Omlin tackelt twee keer in twee.

15:52 een uur geleden

Van wie?

47′ João Cancelo krijgt een pass van Bruno Fernandes aan de rechterkant en gaat voor, maar niemand leidt hem af en de bal gaat uit de achterlijn.

defensieve snee

45+1′ Ricardo Rodriguez neemt een vrije trap vanaf links en Danilo Pereira neemt deze binnen in het strafschopgebied.

15:31 2 uur geleden

extra tijd

45′ Nog twee minuten tot het einde van de eerste helft.

Sinds 15:27 2 uur geleden

Akanji verwijdert gevaar weer

39′ Nuno Mendes kruist laag van links en Akanji rijdt weg.

15:26 2 uur geleden

37′ Bruno Fernandez wisselt passen uit met Joao Cancelo aan de rechterkant van het veld en probeert een pass over de bovenkant, maar O’Mlin gaat uit zijn lijn om de bal te redden.

Akanji verwijdert het gevaar

36′ Nuno Mendes tafels met Rafael Leao aan de linkerkant van het aanvalsveld en voorzetten. Akanji trekt zich terug uit het gebied.

Sinds 15:20 2 uur geleden

gele kaart

33′ Widmer, rechtsback van Zwitserland. Bruno Fernandez maakt een fout.

15:14 2 uur geleden

zo jammer

26′ Joao Cancelo betrokken bij een inworp vanaf rechts, ging op voorsprong voor Ricardo Rodriguez, opende een ruimte en probeerde over te steken, maar miste deze volledig.

15:07 2 uur geleden

21′ Shaqiri knock-out, Okafor komt binnen.

Doel niet toegestaan

18′ Andre Silva stuurde een diagonale pass van Bruno Fernandes op de linkervleugel en voorzetten. Rafael Liao raakt de bal en schiet, maar de scheidsrechter stelt dat de aanvaller buitenspel staat.

16′ Bruno Fernandes neemt een hoekschop vanaf links, Ottavio neemt een hoekschop en Danilo Pereira neemt een krachtig schot. Omlin maakt het houden van de voorzienigheid.

15:06 2 uur geleden

geen straf

14′ De oproep is teruggedraaid. Andre Silva maakt een fout van Elvedi aan het begin van het stuk.

VAR

13′ VAR beoordeelt de speer.

15:05 2 uur geleden

gele kaart

12′ Danilo Pereira, verdediger Portugal. Overleg met de scheidsrechter.

15:01 2 uur geleden

Straf voor Zwitserland

11′ Elvedi verovert de bal op het middenveld en gaat naar voren. Shaqiri ontvangt passen en voorzetten. De bal raakt de arm van Danilo Pereira en de scheidsrechter beslist een strafschop.

10′ Rúben Neves verhoogt Otávio in het gebied en Omlin is veilig.

Sinds 14:56 2 uur geleden

7′ Rafael Liao wint de dobbelstenen met en vernietigt opnieuw aan de linkerkant en passeert een laag kruis. Omlin valt en redt.

14:55 2 uur geleden

balbezit verloren

5′ Rafael Leão is opgezet door Rúben Neves aan de linkerkant en probeert voorbij zijn doel te komen, maar plaatst de bal te ver naar voren en gaat over de lijn.

14:49 2 uur geleden

Zwitserland doelpunt

1′ Shaqiri stuurt en vernietigt op de rechtervleugel en de vleugelspeler passt de bal naar Seferovic om in de rechterhoek van Rui Patricio te koppen.

Melody in Zwitserland vs Portugal live score

Mis geen details van de wedstrijd Zwitserland vs Portugal, live updates en commentaar hier op VAVEL.

Hoe de wedstrijd tussen Zwitserland en Portugal live op tv en internet bekijken?

Hoe laat is de UEFA Nations League-wedstrijd tussen Zwitserland en Portugal?

Europese Nations League

De Europese Nations League Het is een competitie georganiseerd door de UEFA met als doel het aantal competitieve wedstrijden tussen alle teams die aangesloten zijn bij het hoogste orgaan van het Europese voetbal te vergroten. Alle 55 teams waren verdeeld in competities en groepen. Leagues A, B en C bestaan ​​uit vier groepen van elk vier teams. In League D zijn er twee groepen, een van vier teams en een van drie. In League A spelen de kampioenen van elke groep een vierhoekfinale, Final Four genaamd, die wordt gespeeld in een land tussen de finalisten. De halve finales en de beslissing om de derde en laatste plaats te bepalen worden in één wedstrijd gespeeld. Volgens de UEFA worden de halve finales van de Nations League 2022-23 gespeeld op 14-15 juni 2023, terwijl de play-off en finale om de derde plaats op 18 juni 2023 worden gespeeld. het degradatie-/promotiesysteem.

De wedstrijd wordt gehouden in het stadion van Genève

De Zwitserland vs Portugal De wedstrijd vindt plaats in Stadion van Genèvein Genève, Zwitserland, met een capaciteit om 30.000 fans te ontvangen.

Welkom bij VAVEL.com’s verslaggeving van live updates van de UEFA Nations League 2022-23 Zwitserland vs Portugal!

Mijn naam is Tainan Melo en ik zal je gastheer zijn voor dit spel. We zullen je voorzien van pre-game analyse, score-updates en nieuws zoals het hier live op VAVEL gebeurt.