februari 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duizenden liters gas worden gratis weggegeven bij Norwood Gas Station

Duizenden liters gas worden gratis weggegeven bij Norwood Gas Station

Twitter en lijkt al de mas te zijn begonnen: het is al geweest. Het plezier begon. Welkom bij de T-lijn bij het ROJO-tankstation op Route 1. Dit begon een beetje vroeg. Ze vertellen 6:00 TBU dat er veel opwinding is voor dit gratis gas. Je hebt vrije mensen – je hebt een band met mensen, waaronder een man die hier sinds 22:00 de laatste keer op NHTIG was vanwege ERNIE – ERNIE BOCK JR. ISIV weg van vrije gassen. Mensen kunnen pas om 7.00 uur tanken. Mensen miso waren bereid negen uur te wachten op de gratis Norwood S.GA-politie hier op het scherm en er is een verkeersbeeld op zijn plaats. Ik begin hier een beetje gek van te worden. We zagen een auto hem teruggooien op de 1 straatweg en de parkeerplaats stond vol met auto’s die probeerden te achterhalen waar ze heen moesten. Mensen willen een EEFR-gastank niet missen. >> Ik denk dat het minder dan een kwart van een tank is. >> Hoeveel benzine zit er momenteel in uw auto? >> ETY MP. >> Hoe leeg? >> De rode lijn. >> Ik denk dat hij gek zou zijn. Er zal verkeer zijn. Matt: Dat is de angst, misschien heb je mensen die proberen benzine te krijgen. Ik blijf Rojo zeggen. Ik bracht veel tijd door met rapporteren in Texas. HET IS EEN ROADSHOW- – Rojo. Ze serveren gratis gebak en koffie voor mensen in de rij. Ik weet niet of iemand het risico zou lopen om uit zijn auto te stappen. DUGGAN ANTOINETTE, heel veel

Dankzij een zakenman uit Massachusetts werd vrijdag in minder dan twee uur tijd 7.000 liter gratis benzine afgeleverd bij een benzinestation in Norwood. Chauffeurs begonnen vrijdag vroeg in de rij te staan ​​op de parkeerplaats bij het Rojo Irving-tankstation op Route 1, uren voor de start van de promotie die om 06:40 uur begon – 20 minuten eerder dan gepland. Hij gaf 7.000 gallons gas uit in een geschenk dat hij ‘April Fuels’ noemde, maar hij verhoogde de hoeveelheid minstens twee keer. , dat is gek. Dus ik begon te denken, het gas stijgt. Het gaat altijd omhoog in de lente en de zomer, en ik zei: “Oké, ik denk dat ik iets moet doen”, en hier zijn we dan op de brandstofdag van april, “In totaal hebben ongeveer 500 automobilisten ongeveer 7.050 gallons gratis gas gepompt ter waarde van ongeveer $ 30.000,’ zei Bosch. Verschillende automobilisten begonnen donderdagavond in het gebied te kamperen.’ Automobilist Marty Scuba zei: ‘Ik ben met pensioen, er is niets anders te doen, dus ging ik naar buiten om wat gratis brandstof te halen. Ik hoorde het gisteravond en was geschokt. Autochauffeur Patrick Haynes zei dat ik in Medfield woon, dus ik besloot uit te stappen, dus kwam ik hier rond 22.00 uur en ik ben er nog steeds. Een tas voor Buck Bush, inclusief Eric MacDonald, die zonder brandstof kwam te staan ​​terwijl hij in de rij stond. “Ik had drie liter in mijn auto, dus ik dacht: ‘Oké, ik zal hier misbruik van maken’, en ik rende meteen naar buiten”, zei MacDonald dat Bush de details aan de politie had betaald en dat het verkeersplan klaar was, maar niet iedereen was opgetogen over de festiviteiten. “Ik dacht dat er botsingen zouden komen”, zei Murray’s kleindochter niet naar de crèche vanwege het verkeer op Washington Street. “Iemand stapte uit en ging met grote snelheid in de verkeerde richting”, zei Murray. “Ik dacht dat er een frontale (ongeluk) zou gebeuren. Het was gewoon te gek.”

READ  Musk en Tesla vechten met vakbonden in heel Scandinavië. Wat komt er na het arbeidsconflict?

Dankzij een zakenman uit Massachusetts werd vrijdag in minder dan twee uur tijd 7.000 liter gratis benzine afgeleverd bij een benzinestation in Norwood.

Chauffeurs begonnen vrijdag vroeg in de rij te staan ​​op de parkeerplaats bij het Rojo Irving-tankstation op Route 1, uren voor de start van de promotie die om 06:40 uur begon – 20 minuten eerder dan gepland.

Zakenman Ernie Boch Jr. zei oorspronkelijk dat hij 7.000 gallons gas weggaf in een geschenk dat hij ‘aprilbrandstof’ noemde, maar later verhoogde hij het bedrag minstens twee keer.

“Ik deponeerde een auto voor een vriend van mij, en het aantal ging naar $ 107- $ 107 om een ​​auto te tanken, en dat is gek. Dus ik begon te denken, de brandstof gaat omhoog. Het gaat altijd omhoog in de lente en de zomer, en ik zei: ‘Nou, ik denk dat ik iets moet doen’, en kijk eens aan. We zijn op april Fuel Day,” zei Bush.

In totaal hebben ongeveer 500 automobilisten ongeveer 7.050 gallons gratis gas gepompt ter waarde van ongeveer $ 30.000.

Verschillende automobilisten begonnen donderdagavond te kamperen in het gebied.

“Ik ben met pensioen, er is niets anders te doen, dus ik ging naar buiten om wat gratis benzine te halen”, zei autocoureur Marty Scuba.

“Ik hoorde het gisteravond al en schrok. Ik woon in Medfield, dus ik besloot om uit te stappen, dus ik kwam hier rond 22.00 uur en ik ben er nog steeds”, zei chauffeur Patrick Haines.

READ  Het bruto binnenlands inkomen, een maatstaf voor het bruto binnenlands product, waarschuwt voor een mogelijke recessie

Verschillende automobilisten reden het station binnen met een bijna lege tank om de grootste zak voor een Buck Bush te pakken, waaronder Eric MacDonald, die zonder brandstof kwam te staan ​​terwijl hij in de rij stond.

“Ik had drie liter in mijn auto,” zei MacDonald, dus ik dacht: “Oké, ik zal hier misbruik van maken,” en ik rende meteen weg.

Boch betaalde de politiegegevens en het verkeersplan was klaar, maar niet iedereen was blij met de festiviteiten.

“Je hebt er zo’n puinhoop van gemaakt in de buurt”, zei bewoner Colin Murray.

Murray’s kleindochter kon niet naar de kleuterschool vanwege het verkeer op Washington Street.

“Ik dacht dat er botsingen zouden komen”, zei Murray. “Iemand stapte uit en ging met grote snelheid in de verkeerde richting”, zei Murray. “Ik dacht dat er een frontale (ongeluk) zou gebeuren. Het was gewoon te gek.”

Deze inhoud is geïmporteerd van Twitter. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.