maart 26, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mamas presenteert nieuw nummer “In Salvia” met Metronomy’s Anna Prier

“In Salvia” bevat enkele ad-libs van Metronomy’s Anna Prior, en volgt de januari-single “Tropicala (2 to 5)” van de groep, waarop Prior ook de achtergrondzang deed.

Over zijn bijdrage aan hun album gesproken, zei Prior: “Ik hou van de Nederlandse mama’s. Ik heb op hun hoorn getoeterd voor iedereen die maar wilde luisteren. Natuurlijk zei ik “ja” toen ze me vroegen (op “Valentijnsdag 2022” ) om te overwegen mijn stem te lenen aan een deel van hun nieuwe muziek. Kondal, die al een paar maanden met Metronomy op tournee was en in een hotelkamer verbleef in een deel van Europa waar ik net naartoe was verhuisd, zette een geïmproviseerde stem op. stand (met apparatuur geleend van mijn bandgenoot Gbenga) en begon mijn eigen draai te geven aan wat een van mijn favoriete Nederlandse Uncles LP’s werd. “In Salvia” is een van mijn favorieten van de nieuwe plaat – een melancholisch taartperfect stuk.”

Echt amusement Het vervolg op hun album uit 2017 Grote ballon. All Jonathan Hicks verzorgt gastvocalen op een paar nummers op de nieuwe plaat.

Naast het delen van “In Salvia” vandaag, hebben de Dutch Mamas een albumrelease-evenement aangekondigd waarbij ze albumtracks voor Danai spelen en een pop-up merchandise-stand runnen met afgeprijsde tourtickets, vinyl, t-shirts en meer. West Didsbury & Chorlton vs Ascot Utd FA was een wedstrijd op 11 maart. Ze hebben samengewerkt met de Beagle in Chorlton om een ​​speciale pizza te maken met chips erop (let op Chorlton’s Chips Internetten).