april 25, 2024

Eagles vs Giants-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten en analyse voor NFL Football Playoff 2023

Philadelphia – De Philadelphia Eagles maakten een statement in deze eerste helft toen ze uitkwamen naar een 28-0 voorsprong op de New York Giants, terwijl Philadelphia domineerde in de lucht en op de grond. Jalen Hurts startte 7 van 7 voor 89 yards toen de Eagles na het eerste kwartaal een voorsprong van 14-0 opbouwden en Dallas Goedert en Devonta Smith op touchdownpassen vonden om Philadelphia een solide voorsprong te geven.

De Giants hadden slechts 64 yards in de eerste helft toen Daniel Jones vijf onderscheppingen en onhandige pogingen maakte. Haason Reddick heeft twee zakken voor de Eagles in de eerste helft, waarmee hij het franchiserecord voor de meeste zakken in een playoff-wedstrijd evenaarde. James Bradbury heeft een onderschepping voor de Eagles, de eerste door een Eagles-cornerback sinds week 9.

Boston Scott scoorde voor de Eagles in het tweede kwartaal en bezorgde hen een voorsprong van 21-0, zijn 11e touchdown in negen carrièrewedstrijden tegen de Giants. Scott heeft 19 touchdowns in zijn carrière, waarmee hij zijn reputatie van “Giant Killer” eer aandoet. Hurts had een haastige touchdown om een ​​dominante eerste helft af te sluiten en eindigde als 12 van de 17 voor 118 yards met twee touchdowns en geen onderscheppingen (129,0 rating). Hurts heeft ook zeven carry’s voor 31 yards en een score.

We krijgen alle actie vanuit het stadion in het liveblog hieronder, samen met alle realtime updates en analyses! Volg dan zeker mee!

READ  Anthony Davis (voet) bereidt zich voor om zich woensdag bij de Lakers te voegen.