februari 8, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een voormalige Nintendo-medewerker geeft toe dat hij gefrustreerd is over Switch Online

Een voormalige Nintendo-medewerker geeft toe dat hij gefrustreerd is over Switch Online

Foto: Nintendo

Iedereen heeft een mening over de Switch Online-service, en voormalige Nintendo-medewerkers lijken niet anders te zijn.

In een heel eerlijk antwoord op de vraag van een fan zei de voormalige Nintendo Minute-hostgroep (Wie runt nu een wekelijkse podcast met KrystaHij deelde zijn eigen gedachten over Nintendo’s huidige strategie voor klassieke “drip”-games.

Het blijkt dat hij gefrustreerd is over de levering van oude titels door de service, en hoewel hij het aanvankelijke NES- en SNES-aanbod voor Switch Online niet erg vindt, heeft hij het gevoel dat alles daarna voor het grootste deel “beetje slecht” was en dat er geen duidelijke indicatie van wat er aan de hand is Het plan vordert.

“Dit is waar ik in de problemen kom… Ik denk dat het helpt om mensen een indicatie te geven van wat het plan is, zoals hoe vaak ik deze ga krijgen… Ik denk dat de eerste NES- en Super Nintendo-games – ze waren geweldig sets van games, maar daarna was alles daarna voor het grootste deel een beetje slecht, en het werd erg inconsistent, dus het is alsof ze dit in feite afmaakten versus de dingen die ze groeven waar ik nog nooit van had gehoord … ja, dat is wat me zorgen baart over waar ze Nintendo 64 en Genesis hebben toegevoegd – wat is het plan? Ik heb meer vertrouwen in Sega om de beste elementen van hun Genesis te leveren, dan met andere platforms.”

Met betrekking tot wat anders Welke platforms Nintendo moet toevoegen, denkt Kit dat Nintendo fans waarschijnlijk wat “nieuwere” systemen moet geven omdat ijshockey Voor de NES is het voorlopig gewoon niet genoeg.

“Dat ben ik alleen als ik nog bij Nintendo ben, en ik zou graag iets nieuws willen kopen, want dit spul is oud… en als je een jongere gamer bent, denk je wat is dat, waarom wil ik om ijshockey op de NES te spelen, betekent het niets voor mij. “Ik… veel van deze NES-spellen zijn als vroege NES-spellen die in een museum thuishoren.”

Krysta voegde toe hoe GameCube-games de situatie zouden kunnen helpen, waarna Kit herhaalde dat het bedrijf transparanter zou moeten zijn met zijn plannen voor de service.

“…mijHet is gewoon moeilijk te begrijpen wat ik hier uit ga halen, dus ik denk dat het veel zou helpen als ze wat transparanter zouden zijn over wat het plan is voor elk van deze niveaus.”

Wat vind je van Kit notes voor NSO? Denk je dat Nintendo meer informatie moet geven over wat het in de toekomst van plan is te doen met de verschillende niveaus van internet? Is het erg onverenigbaar met de service? Laat hieronder je gedachten achter.