april 25, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Feyenoord 3-2 Marseille: Het Nederlands team heeft de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa Conference League gewonnen.

Feyenoord 3-2 Marseille: Het Nederlands team won de spanning van de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa Conference League na een botsing met League 1 in Rotterdam.

• Serial Tessers scoorde tweemaal, in het voordeel van Paynord na de heenwedstrijd
  • Deserres versloeg de winnaar in de eerste helft met vier van de vijf goals
  • Marseille worstelde opnieuw om gelijk te maken, met een 2-0 achterstand in de eerste 20 minuten

Feyenoord versloeg Marseille nipt met 3-2 in de spannende heenwedstrijd van de halve finale van de Europa Conference League in Rotterdam.

Vier van de vijf doelpunten waren adembenemend in de eerste helft in de D-Quip en scoorden de tweede game van de Serial Tessers-wedstrijd. Hij bevestigde dat zijn team een ​​kleine voorsprong op Frankrijk zou krijgen in de terugtrekking van volgende week.

Na al vroeg met Oranje te hebben gedreigd weg te lopen, zal Marcey ongetwijfeld tevreden zijn met het einde.

Feyenoord versloeg Marseille met 3-2 in een spannende heenwedstrijd in Rotterdam.

Feyenoord scoorde in de eerste minuten van de eerste helft twee goals en kreeg de overhand in de gelijkmaker.

Tessers en Louise Cinistera beloonden een positieve start, waarin de gastheren de golven laadden na de golfaanvallen.

Maar in de 28e minuut trof Marcei een doelpunt met een bliksemschicht van 25 meter voorbij Pamba Dieng, die Ofir Marciano passeerde.

De Serial Tessers scoorden vroeg in de tweede helft het winnende doelpunt

Ze waren voor rust in evenwicht, want de keeper kon in de 40e minuut alleen een voorzet van Matteo Quentuci binnendringen en Kerson schoot vanaf 10 meter in het net.

Duje Calleda-Car liet zijn backpass achter op keeper Steve Montanda Short en zette de Nigeriaanse international vlak voor rust voor Tesser Feyenoord om te scoren.

De winnaar neemt het op tegen Leicester of Roma in de finale na de heenwedstrijd in King Power Stadium.

Feyenoord en Marseille zijn beide voormalig kampioen van de Europa Cup, met Feyenoord dat in 1970 de belangrijkste toernooititel van Europa won en de Marseille Champions League-trofee in 1993.