april 17, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gemaakte gietijzeren Nederlandse oven A Le Crochet Dope – & het is te koop – She Knows

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via de link op onze website, kan SheKnows een subcommissie ontvangen.

Ik ben dol op koken, maar mijn favoriete recept is er een dat al het werk van tevoren moet doen en dat dan uren in de oven kan worden gebakken, behalve dat je elke keer voorzichtig moet roeren. In mijn (recepten)boek bedoel ik hartige soepen, stoofschotels en pepers – recepten die in de loop van de tijd beter worden en een pot eten troosten. En dat potje? Nou, voor mij is dit een Hollandse kachel.

Mijn Hollandse fornuis is het gemakkelijkst te gebruiken gereedschap in het arsenaal van mijn kookgerei, en als ik het zo vaak gebruik, zou je denken dat ik jaren geleden een duur Le Crochet-model had gebruikt. Je zult verkeerd denken. Dat is alles waar ik naar verlang – zelfs als ze in de uitverkoop komen. In plaats daarvan vertrouw ik al meer dan tien jaar op een betrouwbare IKEA knock-off. Ik was heel blij toen ik de kans kreeg om een ​​nieuwe Dutch Oven van het trendy merk Cookware te testen. Gemaakt.

Kookgerei van professionele kwaliteit wordt rechtstreeks aan de consument verkocht – je kunt het in geen enkele winkel maken – dus de besparingen worden doorberekend aan de consument. Voor thuiskoks zoals ik is het goede nieuws dat je geen $ 400 in een pot kunt doen. In feite verkoopt de beperkte editie van Made, een geëmailleerde gietijzeren kachel van 5,5 liter, voor een veel lagere sticker – verbluffende $ 199 – nu, aangezien het bedrijf tot maandag verkoopt, kunt u nog eens 20 procent besparen.

READ  De Nederlander die gebeten werd door een slang in de badkamer wordt herbouwd

Emaille gietijzer is gemaakt in de Dutch Oven

Lui gemonteerde afbeelding

Emaille gietijzer is gemaakt in de Dutch Oven
Afbeelding: Gemaakt

Deze Nederlandse kachel is gemaakt in Frankrijk en met de hand geëmailleerd. Het is zwaar en heeft een zachte (maar niet van nature plakkerige) binnenkant zoals de standaard geëmailleerde gietijzeren pot zou moeten zijn. Dit maakte mijn favoriete chili-recept heerlijk gekookt – gelijkmatig verwarmd – en gemakkelijk schoon te maken. (Vraag het mijn man – hij heeft het gewassen!) Kom binnen, neem een ​​kijkje! Hoewel hij maar in één kleur verkrijgbaar is, was ik onder de indruk van de Midnight Blue en de koperen knop.

Dus sorry, mijn oude IKEA vriend, maar ik sta te popelen om nog veel meer te koken met deze beauty.

Bekijk voordat je vertrekt deze trendy kookgereimerken die Le Creuset een run voor zijn geld geven:

Kookgerei Le Creuset