september 19, 2024

Halve finales en finales olympisch worstelen – Dag 3 – Live updates

De halve finales en finales van dag 3 beginnen om 12:15 uur EST. Volg ons hier voor live updates en wedstrijdresultaten.

Sarah Hildebrandt zal strijden om de gouden medaille in de categorie 50 kg tegen een nieuwe deelnemer nadat de Indiase Vinesh Phogat er niet in slaagde het vereiste gewicht te halen. Hildebrandt zal het opnemen tegen Cuba’s Yusnelis Guzman, een tegenstander die ze versloeg tijdens de Pan-Amerikaanse kampioenschappen van 2023.

Dom Parish (53 kg) verloor in de openingsronde van de Japanner Akarai Fujinami, maar maakt nog steeds kans op de bronzen medaille als Fujinami de finale bereikt.

Halve finales

GR 67 kg: Parviz Nasibov (Oekraïne) over Hasrat Jafarov (Azerbeidzjan) 3-3

Eerste periode: Gafarov verdiende een negatief punt en kreeg een grondschop. Nasipov verdiende twee exposure-punten toen hij zijn positie op een Javarov-lift omdraaide. Azerbeidzjan ging tegen het beroep in beroep. Uitdaging gewonnen. De scheidsrechters verklaarden 2-2 op de uitwisseling, waarbij beide worstelaars punten ontvingen voor de strijd. Javarov leidt met 3-2.

Tweede periode: Nasipov leidde met een negatief punt en kreeg de kans op te schuiven. Gafarov blokkeerde zijn beurtpogingen, maar Nasipov stond nog steeds met 3-3 achter. Nasipov hield stand, won met 3-3 en boekte een plaats in de gouden medaille-finale.

GR 67 kg: Saeed Esmaili (Iran) over Slavik Galstyan (Armenië) 10-4

Eerste periode: Ismaili vuurde het eerste schot af met een brede trap met nog 1 minuut en 45 seconden te gaan. Ismaili scoorde vier punten nadat hij zijn lichaam had vastgezet, maar Galstyan slaagde erin zijn hoofd vast te pinnen met een tegentrap om twee punten te scoren en de overwinning veilig te stellen. Hij daagde Iran uit dat de beweging van het veld was verdwenen. Uitdaging gewonnen. De staking gaat niet door en Ismaili leidt met 7-0. Galstyan sloeg met nog 30 seconden te gaan een vierpunter tegen het hoofd, maar Esmaili draaide de situatie om en kwam bij rust op een 9-4 voorsprong.

Tweede periode: Ismaili scoorde na 1 minuut en 52 seconden een doelpunt voor een 10-4 voorsprong. Daarna scoorde hij geen doelpunten meer. Ismaili won met 10-4 en zal deelnemen aan de gouden medaille-finale.

READ  LIV Golf Invitational Final Purse, prijzengeld, volledige veldbetalingen in Londen

GR 87 kg: Alireza Mohammadibani (Iran) over Zhan Belenyuk (Oekraïne) 3-3

Eerste periode: Belenjuk scoort een negatief punt en verlaat het veld voor een 3-0 voorsprong met nog 1:13 minuten te gaan.

De tweede periode: Mohameddiyani scoorde zijn eerste punt op het veld en scoorde daarna twee punten met een krachtig schot, waardoor zijn team op een 3-3 voorsprong kwam. Belenwick scoorde bijna een hoog doelpunt, maar de scheidsrechter beschouwde het als een beenfout, dus er werden geen punten gescoord.

GR 87 kg: Sperma Novikov (Bulgarije) over David Losonzi (Hongarije) 3-1

1e periode: Losonzi scoorde het eerste puntloze doelpunt met nog 1:30 te gaan, kwam halverwege de roltrap, maar kon de omzet niet veiligstellen.

2e periode: Novikov scoorde op een puntloze achterstand met nog 2:10 te gaan in de wedstrijd, probeerde de bal op te tillen, maar slaagde er niet in omzet te behalen. Novikov leidt met 1-1 op de criteria. Een derde negatief werd gecalld en Lusonzi kreeg een tweede kans, maar kon geen beurt krijgen. Novikov leidt nog steeds met 1-1. Novikov voegde nog een punt toe op een stap van het veld met nog 17 seconden te gaan. Uitdaging uit Hongarije. De uitdaging verloren. Novikov won met 3-1

53 kg: Lucia Yepez (Ecuador) verslaat Annika Wendel (Duitsland), 10-0

Eerste periode: Yepez scoorde het eerste doelpunt via een dropkick voor een 2-0 voorsprong met nog 2:27 te gaan. Yepez scoorde opnieuw het tweede doelpunt en zorgde voor een 4-0 voorsprong met nog 1:20 minuten te gaan. Wendel waarschuwde en droeg bij aan de 5-0-voorsprong van Yepez bij rust.

Tweede periode: Yepez raakt Wendell met een breed schot en scoort opnieuw een punt voor een 6-0-voorsprong. Wendel mist het schot, Yepez reageert met een knockdown en verandert de bal in een tactisch 10-0 punt en boekt zijn plaats in de gouden medaille-finale.

Wereldvoedselkampioenschap 53kg: Akari Fujinami (Japan) Tek Qianyu Pang (China) 10-0

Eerste periode: Fujinami scoorde halverwege de periode aan de rand van het strafschopgebied voor een 2-0-voorsprong. Fujinami trok hem vervolgens met een armbar binnen voor een 4-0 voorsprong met nog één minuut te gaan. Vervolgens sloeg Fujinami een laag schot met nog 30 seconden te gaan, waarna de verwarring ontstond en uiteindelijk bij de rust een 6-0 voorsprong opbouwde.

READ  MLB GERUCHTEN: Aaron Judge ontmoet deze week de Giants; Yankees melden zich bij Jacob Degroom

Tweede periode: Fujinami scoorde met opnieuw een laag schot en begon de periode met een 8-0 voorsprong. Fujinami beëindigde de wedstrijd met nog 1 minuut en 20 seconden te gaan met een voorsprong van één punt. Fujinami won met 10-0, waardoor Dom Parrish in de strijd om de bronzen medaille kwam.

Medaille wedstrijden

GR 77 kg Brons – Malkas Amoyan (Armenië) boven Aram Vardanyan (Oezbekistan) 6-5

Eerste periode: Amoyan blijft werken nadat hij een 2-0 voorsprong heeft genomen, en scoort vervolgens vier punten van buiten het veld met een krachtig schot om met 6-0 voor te staan.

Tweede periode: Vardanyan kreeg een duidelijke takedown, maar de scheidsrechters gaven een fout op het been. Er werd geen daling berekend. Negativiteit werd berekend op Umayyad. Vardanyan scoorde een negatief punt, maar stond toch met 8-3 achter toen de twee spelers tackles uitwisselden. Oezbekistan ging tegen de beslissing in beroep. Uitdaging gewonnen. Vardanyan scoorde vier in de wissel, maar Amoyan stond met 6-5 voor. Verschillende boze pogingen van Vardanyan in de slotseconden leverden geen punten op. Amoyan hield stand en won met 6-5 en pakte de bronzen medaille.

GR 77kg Brons: Akzul Mahmudov (Kirgizië) over Sanan Suleymanov (Azerbeidzjan) 6-5

Eerste periode: Suleymanov krijgt een negatief punt maar kiest ervoor neutraal te blijven.

Tweede periode: Makhmudov kreeg een negatief punt en voerde een Bar-Terre-trap uit. Makhmudov nam een ​​uppercut naar links en scoorde halverwege de periode vier punten voor een 5-1-voorsprong. Suleimanov haalde Makhmudov uit de ring en kreeg een waarschuwing en een tweetelling. Suleimanov scoorde een punt op de rand, maar stond volgens de criteria 5-5 achter. Makhmudov won de bronzen medaille met 5-5.

Uitdaging uit Azerbeidzjan. De uitdaging verloren. Het resultaat is nog steeds hetzelfde. Machmoedov won met 6-5.

GR 77 kg goud – Nao Kosaka (Japan) over Demio Zadrayev (Kazachstan) 5-2

Eerste periode: Zadrayev scoorde het eerste doelpunt met een strafschop. De beslissing van de scheidsrechter om tegen Kosaka een tegenstander in te zetten, leverde Zadraev nog een punt op, maar uit een strafschop scoorde hij niet. Zadrayev behield zijn 2-0-voorsprong.

READ  Lucas Giolito tekent voor twee jaar bij Red Sox (Bron)

Tweede periode: Kosaka scoort een takedown voor een 2-2 voorsprong na 2 minuten en 34 seconden. De juryleden verzamelen en kennen vier punten toe voor het doelpunt, waardoor Kusaka een 4-2 voorsprong krijgt. Negatief punt tegen Zadrayev, waardoor Kusaka’s voorsprong werd uitgebreid naar 5-2. Bar Ter scoorde geen punten. Kosaka houdt vol en wint de gouden medaille met een 5-2 overwinning.

GR 97 kg Brons – Gabriel Rosselló (Cuba) Jong. Standaard Rustam Asakalov (Oezbekistan)

Eerste periode: Rosselló krijgt twee punten. Asakalov, 40, kan niet verder vanwege een schouderblessure.

GR 97 kg Brons – Uzor Gozuubikov (Kirgizië) over Mohamed Gabr (Egypte), 2-1

Eerste periode: Ghaber scoort een negatief punt, maar scoort niet vanaf de vloer.

Tweede periode: Gozoubikov scoorde een negatief punt en leidde met 1-1, maar scoorde niet ondanks de vreemde situatie waarin Jabeur achterwaarts uit de ring probeerde te kruipen. Gozoubikov won de bronzen medaille met 1-1, maar een uitdaging uit Egypte maakte een einde aan de uitslag. De uitdaging verloren. Eindstand: 2-1.

GR 97 kg goud – Mohammad Hadi Sarafi (Iran) over Artur Aleksanyan (Armenië) 4-1

Eerste periode: Alexanyan kreeg een negatief punt en schoot halverwege de periode een krachtig schot. Alexanyan probeerde verschillende pogingen te ondernemen, maar scoorde niet.

Tweede periode: Sarafi scoorde een negatief punt en leidde met 1-1. Sarafi komt sterk op de proppen en neemt halverwege de wedstrijd een takedown, waardoor een 3-1 voorsprong ontstaat. Armenië wijst het beroep af. Hij verloor de uitdaging, waardoor Savary op een 4-1 voorsprong kwam. Savary won met 4-1.

Bronzen medaille op het Wereldkampioenschap middengewicht 50 kg – Oksana Levash (Oekraïne) versus Yui Susaki (Japan)

De eerste periode:

WFS 50kg Brons – Otjunjargal Dolgorjav (Mongolië) – Zhiqi Feng (China)

Gouden medaille van 50 kg op de Wereldkampioenschappen rugby – Yusnelis Guzman (Cuba) versus Sarah Hildebrandt (VS)