april 19, 2024

Heat vs.Nets - Speloverzicht - 3 maart 2022

Heat vs.Nets – Speloverzicht – 3 maart 2022

New York — – Kevin DurantHet leek helemaal een goed schot, dat zou de Brooklyn Nets op links minder dan een minuut op voorsprong hebben gezet.

Na anderhalve maand ellende zonder hun ster, hadden de krulspelden zich geen beter scenario kunnen wensen dan dat Durant in zijn comeback het drie mogelijke lichtsignaal zou nemen.

“Ik speelde in het Olympisch team met KD, dus vaak zien zijn schoten eruit alsof ze erin gaan”, Pam Adebayo Hij zei. “Ik heb het gewoon gemist.”

Nadat hun seizoen zijwaarts ging toen Durant viel, zullen de netten die nodig hebben om te beginnen te vallen – en hij denkt dat ze dat zullen doen.

“Ik voelde me geweldig,” zei Durant. “Ik ga daar beter worden, meer op mijn gemak.”

Hij kon de slip van de Nets niet stoppen, want Adebayo scoorde 30 punten, 11 rebounds en zes assists om Miami donderdagavond naar een overwinning van 113-107 te leiden.

Tyler Held Hij voegde 27 punten toe voor de Eastern Heat, die de avond ervoor herstelde van een zwaar verlies in Milwaukee met een spannende overwinning ondanks de afwezigheid van enkele van hun opmerkelijke spelers.

Durant scoorde 31 punten in zijn eerste wedstrijd sinds 15 januari en kwam terug van 21 wedstrijden met een verstuikte linkerknieband, wat de Nets inspireerde tot een voorsprong van 16 punten. Maar Miami versterkte zijn verdediging in de tweede helft en weerde een late push in het net af.

Durant had een poging van drie punten vanaf de plek die het net de leiding zou hebben gegeven met nog 57 seconden te gaan, en de Heat werkte aan de binnenkant naar Adebayo op het balbezit dat volgde voor een voorsprong van 111-107 met nog 35 seconden te gaan .

READ  Rick Pitino gaat los op de faciliteiten van St. John's, na het verlies van spelers tegen Seton Hall

Krullen 32-32. Ze waren 5-16 Don Durant en zakten helemaal van de tweede plaats in de Eastern Conference naar de achtste. Alleen de Knicks (3-16) en de Rockets (3-15) zijn slechter sinds 16 januari, volgens het Elias Sports Bureau.

Brooklyn was nog steeds zonder Keri Irving En de Ben Simmons Donderdag was zelfs Durant niet genoeg tegen de leiders van de Eastern Conference. Bruce Brown Hij scoorde 21 punten voor de Nets, die een derde opeenvolgende wedstrijd speelde zonder coach Steve Nash, die maandag in gezondheids- en veiligheidsprotocollen werd geplaatst. Jack Vaughn leidt het team weer.

Adebayo was 12 tegen 15 uit het veld en Caleb Martin Hij voegde 22 punten toe voor Miami. Max Strauss 21 geweest.

De hitte was zonder Jimmy Butler (linker grote teen), Kyle Lowry (Persoonlijke redenen) en PJ Tucker (linkerknie) op de tweede nacht van 12.00 uur tot 12.00 uur. Ze verloren met 120-119 in Milwaukee, een wedstrijd die ze halverwege het vierde kwartaal met 14 punten leidden.

“We hadden zo’n slechte smaak in onze mond nadat we gisteravond verloren”, zei Strauss. “Ik denk dat we die wedstrijd ook hadden moeten winnen, dus vanavond terugkomen met de spelers, het team dat we hadden, was een speciale wedstrijd en we zullen het de rest van het seizoen onthouden.”

Durant miste driepunters bij zijn eerste twee schoten en maakte daarna vier worpen in het eerste kwart voor een voorsprong van negen punten en een voorsprong van 35-23.

Hij had nog steeds die negen punten met minder dan twee-en-een-halve minuut te gaan in de wedstrijd, zette toen een driepuntsspel om, liet een sprong en drie achtpunters in één minuut vallen terwijl Brooklyn 67-60 opschoof tot stilstand .

READ  De Vikingen komen een overeenkomst overeen met het strakke einde van TJ Hockenson over een contractverlenging

Heat-coach Eric Spoelstra richtte zich op de verdediging van het gebied en de Heat Bents pakten 17 punten en schoten 6 tegen 28 in het derde kwart, en 88-84 schoof op naar het vierde.

“Sebo bedriegt ons op dit gebied”, zei hij. Goran Dragic, de voormalige Heat-doelman die zijn eerste wedstrijd met het net begon. “Ze speelden heel goed in het gebied. We verloren het tempo van de wedstrijd een beetje.”

Tip:

Heat: Miami schoot 51,9% van het veld. … Duncan Robinson Hij miste alle drie de schoten, maar heeft zeven assists.

Nets: Het net kondigde in een verklaring aan dat: Joe Harris Zal zijn Weer een operatie aan zijn linkerenkel En de rest van het seizoen missen. Harris, die de NBA in twee van de afgelopen drie seizoenen leidde met een schietpercentage van 3 punten, heeft geprobeerd terug te komen na een enkeloperatie op 29 november… dit seizoen.