juni 17, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jenna Ortega vertelt over ‘onprofessioneel’ worden in reeks ‘woensdag’ herschrijfregels uit script – Deadline

Jenna Ortega vertelt over ‘onprofessioneel’ worden in reeks ‘woensdag’ herschrijfregels uit script – Deadline

Jenna Ortega werkte er niet alleen aan WoensdagZe investeerde ook in het authentiek maken van het personage en bracht wijzigingen aan in het script terwijl ze op de set was.

tijdens het verschijnen op Fauteuilexpert met Dax ShepardOrtega heeft geopend over welke delen van de scripts ze heeft bewerkt.

“Ik denk niet dat ik mijn voeten op een set moest zetten zoals ik me moest kleden Woensdag Omdat het zo gemakkelijk is om in die categorie te vallen, vooral met dit soort shows,” zei Ortega. “Alles wat ze deed, alles wat ik moest spelen, sloeg absoluut nergens op voor haar karakter. Haar aanwezigheid in de liefdesdriehoek is zinloos. Er was een draad over deze jurk die ze naar het schoolfeest moest dragen, en ze zei: “Oh, mijn God, ik vind het geweldig! Ik kan niet geloven dat ik dat zei. Ik haat mezelf letterlijk. En ik moest gaan , ‘Nee, echt niet.'” ”

de Zesde schreeuw De acteur voegde eraan toe: “Er waren tijden op die set dat ik zelfs onprofessioneel werd, in zekere zin, dat ik gewoon van tekst begon te veranderen. De scriptsupervisor dacht dat ik ergens mee bezig was, en dan zou ik met de schrijvers moeten gaan zitten. , en ze zouden zeggen: ‘Wacht, wat is er gebeurd.'” voor de scène? “En ik zal moeten gaan uitleggen waarom ik bepaalde dingen niet kan doen.”

Ortega zei dat ze “beschermend” was voor het personage dat ze uitbeeldde en hoewel ze sommige van de “emotionele” bogen van de show niet leuk vond, wist ze dat het nodig was. De ster van de Netflix-serie zei ook dat de virale dansscène oorspronkelijk bedoeld was als speeddancescène.

READ  Henry Cavill vervangen door Liam Hemsworth in The Witcher na Superman-nieuws

“In het begin moest ze een snelle menigte zijn, en ze moest beginnen met dansen, en iedereen moest haar oppakken en met haar gaan dansen. En daar heb ik mijn veto over uitgesproken, want waarom zou je dat goed vinden? “Of je snijdt het af of woensdag slaat iemand knock-out, en dan is het klaar”, onthulde ze.