december 4, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

'Ik leg mijn bankrekeningen leeg': Jessica Simpson geeft toe dat ze...

Jessica Simpson geeft toe dat ze “geen werkende creditcard heeft” en werd afgewezen bij een gezamenlijke fastfoodketen

Jessica Simpson schokte fans deze week toen ze toegaf dat haar creditcard was geweigerd terwijl ze probeerde een maaltijd te bestellen bij fastfoodrestaurant Taco Bell, nadat ze miljoenen van haar eigen geld had geïnvesteerd om haar modemerk te redden.

“Ik maak mijn bankrekening leeg”, zei de 41-jarige in de talkshow The Real. Ik heb geen werkende creditcard. Oké. Ik zal contant betalen. Ik ging die dag naar Taco Bell en mijn kaart werd geweigerd. Ik heb een beperkt budget, dames!

Afgelopen oktober bood Simpson naar verluidt $ 65 miljoen van zijn eigen geld aan om het volledige eigendom van zijn $ 1 miljard modemerk, Jessica Simpson Group, terug te krijgen, nadat het moederbedrijf Sequential Brands Group Inc het faillissement had aangevraagd.

‘Ik leg mijn bankrekeningen leeg’: Jessica Simpson geeft toe dat ze ‘geen werkende creditcard heeft’ en werd afgewezen bij een fastfoodrestaurant nadat ze haar merk had teruggekocht

Ondanks het enorme succes van de modelijn, was Simpson zelf nooit miljardair omdat ze haar naam alleen aan het project in licentie gaf, en $ 13 miljoen of minder verdiende in de tijd dat het $ 1 miljard aan omzet opleverde, volgens Bloomberg.

Nu neemt Simpson – die deze week een advertentie voor het allergiemedicijn Flonase sponsorde – de riskante stap om haar persoonlijke fortuin in het project te pompen om het nieuw leven in te blazen.

Maar ze ziet er niet bang uit.

“Met geld is er veel angst aan verbonden”, voegde ze eraan toe bij de Real Madrid-vrouwen.

“En ik ben degene waar je pissig van wordt aan de blackjacktafel. Ik zou alles erin stoppen als ik de show zou leiden, omdat ik in mezelf geloof en ik weet wat ik kan doen. Ik weet dat niets zal stoppen mij, en als je me probeert tegen te houden, zal ik nog harder mijn best doen.”

Schokkend: Jessica maakte The Real Ladies van streek toen ze vertelde dat ze op dit moment geen werkende creditcard had

Schokkend: Jessica maakte The Real Ladies van streek toen ze vertelde dat ze op dit moment geen werkende creditcard had

Afgewezen: Jessica gaf toe dat haar creditcard was geweigerd toen ze Taco Bell probeerde te bestellen

Afgewezen: Jessica gaf toe dat haar creditcard was geweigerd toen ze Taco Bell probeerde te bestellen

De Newlyweds-ster richtte in 2005 samen met haar moeder Tina Simpson de Jessica Simpson-groep op en het paar werkt er nog steeds aan. In november vorig jaar vertelde een uitdagende Simpson aan fans hoe ze de kans om haar merk terug te winnen, had verslagen.

“Ik ben echt nederig om 100% eigendom van mijn naam en merk terug te nemen”, schreef ze. Het is een lange reis geweest om op dit punt te komen. Ik kreeg te horen dat er geen sprake was van eigendom van een handelsmerk, dat ik niet relevant genoeg was en dat ik geen 100% zou krijgen.

Mijn moeder en ik, tinasimpsonofficial, zijn standvastig, geduldig, vastberaden, dapper en sterk gebleven. Vandaag kunnen we terugkijken en zeggen dat we alle tegenslagen hebben verslagen. We hebben de strijd doorstaan ​​en vandaag verklaren we de overwinning met vertrouwen! De hele collectie van Jessica Simpson is van ons! “

Simpson heeft momenteel een geschat vermogen van ongeveer $ 200 miljoen dankzij haar carrière in zang, acteren, modemerken en andere aanbevelingen. 2

De realityster zou iets meer dan een derde van het merk (37,5%) in handen hebben gehad toen het Sequential Brands Group Inc. Meerderheidsbelang in Camuto Group in 2015.

“Het betekent de absolute wereld voor mij om volledig eigenaar te zijn van mijn merk”, vertelde ze vorig jaar aan Footwear News.

Na 16 jaar in het vak, voel ik me klaar om deze volgende spannende fase met open armen tegemoet te treden. Ik weet dat de lucht de limiet is wanneer mijn moeder, ik en ons geweldige team volledig opgesloten zijn in onze klanten.

“Voor al onze hardwerkende, getalenteerde en geweldige licentiepartners, geeft het feit dat Jessica aan het roer staat hen kracht en vertrouwen in de toekomst”, voegde haar moeder en zakenpartner Tina eraan toe.

“Om ervoor te zorgen dat Jessica de controle over haar gelijknamige merk terugkrijgt, kunnen zij en ik, samen met ons geweldige team en onze licentie- en retailpartners, het legacy-merk opbouwen om voor haar kinderen en familie te blijven zorgen.”

Er lijkt tot nu toe zeker leven in het merk te zijn, met een omzetstijging van 92% in vergelijking met 2020 en 9% hoger dan in 2019, volgens Shoe News.

Geralene Lyman, Senior Vice President of Sales bij Kamoto sprak ook positief over het merk tijdens een gesprek met de branche-outlet.

uit een pandemie, [Jessica Simpson] Bied het tegenovergestelde: het gaat niet om pantoffels, het gaat niet om sportkleding, het gaat niet om het comfort van thuis dat iedereen heeft”, zei Lyman.

“Het gaat om pronken en pronken met hoge hakken, coole kleuren en veel glitter.”

READ  Kanye West begeleidt hem vanuit het kantoor van Skechers, zegt schoenenmerk | racisme nieuws