december 1, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kanye West keert terug naar Kim Kardashian om de schema's van kinderen te veranderen - Hollywood Life

Kanye West keert terug naar Kim Kardashian om de schema’s van kinderen te veranderen – Hollywood Life

Kanye West bekritiseert ex Kim Kardashian omdat ze hem probeerde te “in de schijnwerpers zetten” en zijn naam “trekken”, door haar en haar nieuwe vriend Pete Davidson “pionnen in een groter spel” te noemen.

Te midden van zijn slechte openbare vete met zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian41, Kanye West Hij beweert nu dat de schema’s van zijn kinderen “op het laatste moment veranderen”, tot zijn grote ergernis. Hij schreef op 14 maart: “Mijn kinderen mochten gisteren niet naar de zondagsdienst en er zijn verschillende keren dat de schema’s op het laatste moment zijn gewijzigd, waardoor ik als ouder weg ben, wat goddank onwettig is.” Instagram delen Waaronder berichtgeving over zijn voortdurende gevecht op sociale media met Kim. “Mijn familie is verbrijzeld. Mijn naam is ingetrokken en verwijderd.”

De 44-jarige rapper noemde nogmaals Kims vriend, Zaterdagavond Live komiek Pete Davidson, 28, bij verwijdering. “Vriend probeert met me te spelen sinds SNL sketches. Ik werd gestalkt door” willekeurig kan benz. Er zijn verschillende pogingen om het gas voor mij aan te steken, ik noem het dit SKETE “legaal vrijgezel” Persoon mijn vrouw,” verwijzend naar een tekstuitwisseling met Pete dat Dit weekend gelekt.

IG-onderschrift voor Kanye West (Instagram).

Kanye zei toen dat zijn ex-vrouw het “grappig” vindt om “te proberen te rijden” [him] Op het randje ‘door te delen’ [now Instagram official] Foto’s van haar en haar huis. “[B]De rapper schreef “Off the Grid” ik zou ze niet toestaan. “Je kunt mijn welzijn niet beoordelen op basis van de tijd dat ik een bericht op Instagram achterlaat of mijn platform gebruik om ervoor te zorgen dat ik consistent blijf in het leven van mijn kinderen.”

READ  Denk aan Lance Reddick bij de première van 'John Wick 4' van Keanu Reeves - Variety

Eerder vanmorgen, Kim Reageer op een van Kanye’s Instagram-berichten Om te stoppen met het verspreiden van geruchten dat ze hem de kinderen niet laat zien. “Stop alsjeblieft met die vertelling, ik was hier vanmorgen om de kinderen op te halen voor school”, reageerde de oprichter van SKIMS (en toen verwijderd) op een bericht van Ye waarin de noordelijke rugzak te zien is die is versierd met broches van de gezichten van het voormalige stel, evenals een buitenaards wezen. wezen.

“Dit zat op de rugzak van mijn meisjes toen ik het vorige week mocht zien”, schreef Kanye in zijn bijschrift. “Dit is waarom ik zo hard voor hem werk” mijn familie Ik ben verbonden om mijn familie koste wat kost te beschermen als huispriester. Maak je geen zorgen, God leeft nog.”

Kanye West
Kanye West IG-post (Instagram).

Kanye bleef ook zijn mening over de kwestie delen en plaatste nog een screenshot op Instagram van een PerezHilton.com-verhaal over Kim die zijn “laatste leugens” bekritiseerde.

“Wat heb je gelogen?” antwoordde Kanye. Ik mag mijn kinderen zo gek zien worden dat ik niet afgeschreven kan worden als een agressor of een stalker, ik ben zo boos dat SKETE eerder heeft laten zien wie hij werkelijk is Hulu مقطورةaanhanger gedropt. “

Hij ging verder met te zeggen dat hij geen ‘slechterik’ is en dat Kim ook ‘geen slechterik’ is, eraan toevoegend dat de kinderen ‘gewoon willen dat de ouders bij elkaar blijven’. En blijf dat hinten Hulu was bezig met het opzetten van het ‘verhaal’ Of het conflict tussen de partijen om een ​​nieuwe realityshow van de Kardashians uit te lokken.

READ  Jussie Smollett presenteert voor het eerst een nieuw lied drie weken na haar vrijlating uit de gevangenis

Zo houden we je aan de pols Openbare gevechten op sociale media doorgaan!