april 26, 2024

Kevin Durant motiveert de Nets voor een beslissende comeback om de Knicks te verslaan

Knicks-fans zijn nog steeds verbitterd over de keuze van Kevin Durant en Kyrie Irving om te netwerken.

Toen herinnerden de twee supersterren hen eraan waarom, Brooklyn naar een broodnodige 110-98 overwinning van achteren voor een menigte van 19812 in het park.

In de eerste inning boorden de Nets een 17-punts gaatje, en Irving betrad dit verbaal met een fan van het veld de kleedkamer in. Maar toen ze naar buiten kwamen, presteerde Brooklyn de rest van de weg beter dan de Knicks 60-31, hun beste defensieve prestatie in welke helft dan ook dit seizoen.

Durant scoorde 32 punten, 11 assists en 10 boards, en Irving voegde 24 punten, acht rebounds en zeven assists toe. hij is Ook hij ging in de eerste helft heen en weer met de fanDaarna wuifde hij de tuinmenigte gedag.

“Man, ik moest eerlijk gezegd wat van die energie kwijt. Omdat we het grootste deel van de wedstrijd in de problemen zaten en ik onze jongens bleef vertellen dat dit onze game is, dit is onze game”, zei Irving. menigte was als, ‘Hé! We zien jullie volgend jaar.’

Kevin Durant, die 32 punten scoorde, ging naar Dunk tijdens de tweede helft van de 110-98 overwinning van de Nets op de Knicks.
Jason Szenes

Het was de zevende opeenvolgende overwinning van de Nets op de Knicks, en na een achterstand van 71-50 naar de derde plaats – de tweede keer dat ze dit jaar een achterstand van meer dan 20 punten wegvaagden in The Garden.

“Ik haat het om gefrustreerd te zijn. Ik haat het zelfs om dit team te zijn [to] Ga naar beneden en vecht. Ik hou niet van deze s-t. Durant, die zei dat dit een rivaliteit werd – escaleerde nadat hij en Irving in juni 2019 voor Brooklyn kozen.

READ  Chris Mortensen, jarenlang ESPN-journalist, is op 72-jarige leeftijd overleden

“We weten hoeveel Knicks-fans niet van ons houden. Vooral nu dit tijdperk, met de Knicks die mij en Keri niet uitkiezen. …Stel je de tweets voor die ik heb gekregen sinds ik besloot naar de Knicks te komen. Knicks-fans zijn nog steeds chagrijnig, hier en daar wat hits.”

Hoewel Durant zei dat het allemaal om de liefde van Knicks-fans ging, bevestigde Irving dat ze hem de hele tijd vragen waarom hij Brooklyn verkoos boven Manhattan.

‘Natuurlijk,’ zei Irving, die toegaf dat hij graag de provocateur speelt. “Ik geef echt geen verklaring. …Jullie kennen me. Ik schiet darts in de lucht en wacht gewoon tot mensen aannemen wat ze willen. Lieg ik waar hij het over zou kunnen hebben? Heeft hij het hierover ?”

Kyrie Irving, die 24 punten scoorde, lijkt een pass te maken tijdens de overwinning van Nets.

De Nets, die derde werden met 21 punten, gebruikten een 20-2 blitz die uitbreidde naar de vierde plaats. Nadat de Knicks de leiding hadden heroverd, sloot Brooklyn af (42-38) in de 16-2 ronde om de achtste plaats in het Oosten te behouden.

“In de eerste helft speelden we geen basketbal van Nets, wat we elke dag prediken,” zei Durant. “Maar de tweede helft is wie we zijn.”

Alec Burks leidde de Knicks met 24, RJ ​​Barrett voegde er 23 toe, zeven assists en zeven boards. De Knicks (35-45) versloegen Brooklyn in de eerste inning, maar waren het talent te slim af in de tweede.

“Je kunt niet veel doen tegen een 7-footer die over iedereen heen kan springen”, zei Barrett.

RJ Barrett, die 23 punten scoorde, ging naar boven om de bal te gooien tijdens het verlies van de Knicks.

Het gelijkspel van Durant zette het net op 25-19 met nog 1:55 in de eerste helft.

READ  Victor Wimpanyama gaat verder dan de hype in de game vs. G League Ignite

De Knicks hadden een enorme 19-0 run, afgedekt door een hoekschop van Obi Tobin (19 punten). Brooklyn miste acht opeenvolgende schoten en zag de Knicks met 38-25 op voorsprong komen. Het was 17 in de eerste helft en het kussen zwol tot 71-50 op vrije worpen van Barrett.

De Knicks leidden nog steeds met 82-67 na een teleurstellende Toppin met 1:34 als derde. Maar Brooklyn gebruikte een 20-2 blitz om het momentum en de leiding te nemen.

Durant’s mid-range pull-positienetten 87-84.

Barrett zette de Knicks terug met 96-94 voor 5:11 links, maar Brooklyn verloor 10 onbeantwoorde punten – een deel van een 16-2 aansporing om het spel af te sluiten – om de overwinning te behalen.

De Knicks hebben tot dusverre ontdekt dat Durant worstelde met Patty Mills (15 punten) voor een enorm voordeel van 3 en 101-196 met nog 2:48 te spelen.

“Het was een tijdje erg onbevredigend. Trots op de groep”, aldus coach Steve Nash. “We speelden in de eerste helft niet goed. We hebben niet de strijd, de geest en de energie gegeven die nodig was. … in de tweede helft zag je ze de uitdaging aangaan, en dat hadden we allemaal nodig.”