februari 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Millie Bobby Brown wil Britney Spears spelen in een film

Millie Bobby Brown wil Britney Spears spelen in een film

wie is dit? Het is Millie Bobby Brown, trut. De Enola Holmes 2 De ster deelde met Drew Barrymore dat een van haar grootste carrièredoelen fotografie is Britney Spears In een autobiografie van haar leven. Ze verbindt zich met de ster door hun gedeelde ervaring om op zo’n jonge leeftijd in de schijnwerpers te staan. “Ik denk dat haar verhaal in de eerste plaats resoneert met mij toen ik opgroeide in de publieke belangstelling. Haar video’s bekijken en interviews met haar bekijken toen ze jong was. Hetzelfde met jou. Ik zie de strijd om woorden [in the interviews]Brown legde het uit aan Barrymore. “Ik ken haar niet, maar als ik naar haar foto’s kijk, heb ik het gevoel dat ik haar verhaal op de juiste manier en alleen haar verhaal kan vertellen.” Brown maakt een sterk pleidooi voor waarom zij, als Brits, de perfecte Brit (ney) zou spelen, vooral omdat ze haar zangstem al heeft laten zien en de Spears zingt. “Geef mij meer” Bij een wedstrijd met haar vriendje BFF Noah Schnapp. Schnapp zal waarschijnlijk K-Fed of Bryan Spears spelen zodra Brown de film over tien jaar heeft gemaakt. Je kunt zeggen dat Brown is dromermaar ze is niet de enige. Overvloed Van anderen Let op de overeenkomsten tussen haar en Spears.

Maar uiteindelijk ontwaken mensen uit hun dromen. De volgende ochtend reageerde Britney blijkbaar zelf op de opmerking van Brown en was niet tevreden met het idee van een biografie. “Ik hoor over mensen die films over mijn leven willen maken… Kerel, ik ben niet dood!!!” Geplaatst door Britney in Instagram De dag nadat het interview werd gepubliceerd. Hoewel haar post vooral ging over de behandeling van haar ouders door haar ouders gedurende haar hele leven, lijkt het erop dat Britney niet aan boord is met de biopic.

READ  'Boy and the Heron' oogt op opening van $10 miljoen, Beyoncé struikelt - Deadline

Dit bericht is de hele tijd bijgewerkt.