april 20, 2024

Nederlands voetbal speelt vandaag om 2A Kampioenschap |  KNIA KRLS-radio

Nederlands voetbal speelt vandaag om 2A Kampioenschap | KNIA KRLS-radio

Twee extra tijden waren niet genoeg om de winnaar te bepalen, maar een sterke inspanning van de strafschoppen versloeg Gilbert met 2-1 in de halve finale van de staat, die vrijdag live te horen was op 92.1 KRLS om het Bella Boys-voetbalteam naar het staatskampioenschap te sturen. .

In tegenstelling tot de harde start van woensdag was Oranje al vroeg agressief en in de vierde minuut bezorgde Austin Bon Bella een voorsprong om te scoren.

Ondanks meer defensieve inspanningen vielen de Tigers in de 75e minuut de achterkant van het net aan om extra tijd af te dwingen. Beide teams kregen meerdere kansen om de Golden Goal te scoren, maar de verdedigers hielden vast aan pittige en meeslepende strafschoppen.

Bella-doelman Tyler Killoran wist dat hij een redding nodig had met de sterke vijf spelers die Bella heen en weer stuurden naar de strafschopwedstrijd. In plaats daarvan scoorde de senior twee, en de Nederlanders versloegen de Tigers met 4-3 in de clash om door te gaan naar het 2A State Championship.

Volledig interview met Killoran:

Semin PK Cole Hoogtepunt:

De verslaggeving van de titelwedstrijd met Louis Central, die Newton vrijdag met 2-1 versloeg, begint vandaag om 14:45 uur om 92,1 KRLS. Bella speelt voor de 2e graad van de school na het winnen in 2018.

READ  Het Nederlandse parlement stemt voor handhaving van abortus in het strafrecht