april 25, 2024

Oklahoma vs Nebraska Score: Live wedstrijdupdates, universiteitsvoetbalscores en de top 25 NCAA-evenementen van vandaag

Nr. 6 Oklahoma ligt op 15 minuten van Nebraska’s levering van misschien wel het ergste verlies in de geschiedenis van het programma. De Sooners staan ​​met 49-7 voor om zaterdag het vierde kwartaal in te gaan in hun eerste wedstrijd sinds de Cornhuskers afgelopen weekend Scott Frost ontsloegen na een verbluffend verlies tegen Georgia Southern.

Hij scoorde snel touchdowns in vijf van zijn acht drives in de eerste helft, en het momentum zette zich voort in de tweede helft met 14 onbeantwoorde punten in de periode. Quarterback Dillon Gabriel scoorde een pass van 230 yard en twee touchdowns, samen met een dashscore van 61 yard, voordat hij halverwege het derde kwart werd overreden. Strak einde Brayden Willis voegde een 24-yard touchdown-pas toe in een trickgame.

Nebraska scoorde een touchdown op de inaugurele schriftelijke drive, maar de zaken vielen daar uit elkaar. Quarterback Casey Thompson gooide slechts 129 yards in 20 paspogingen, maar Nebraska heeft in totaal slechts 144 yards gegooid sinds het aan de leiding begon. De Sooners hebben Nebraska vier keer ontslagen, samen met negen verliezende tackles in de eerste Power Five-wedstrijd van het Brent Venables-tijdperk.

De 49 punten die over driekwart zijn gescoord, zijn al de meeste die Oklahoma in de geschiedenis van het programma tegen Nebraska heeft gescoord. De grootste overwinningsmarge in de geschiedenis van Oklahoma tegen Nebraska was een 48-0 overwinning op de Cornhuskers in 1949 – en die marge is momenteel binnen bereik.

Houd het hier gesloten met CBS Sports voor live scores, updates, analyses en hoogtepunten uit Oklahoma, Nebraska.

READ  Brewers deal keert terug voor Gary Sánchez nadat een materieel probleem aan het licht kwam: bronnen