Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onmiddellijke reactie: Real Madrid 2 - 2 Club America

Onmiddellijke reactie: Real Madrid 2 – 2 Club America

Real Madrid 2-2 gelijkspel tegen Club America (Benzema, Hazard, Martin, Fidalgo). Hier is onze onmiddellijke reactie. Meer dekking op weg naar de site.

Real Madrid sluit hun tweede pre-season wedstrijd voor 2022 af met een gelijkspel met Club America voor een leuk publiek in Oracle Park in San Francisco. De sfeer die door elk van de fans werd gecreëerd, gaf een mooie vonk aan het spel, vooral omdat de wedstrijd doorging tot in de tweede helft en de zon begon onder te gaan.

Carlo Ancelotti draaide in feite de ploeg klassiek Zaterdag in Las Vegas. De meeste beginners in dat spel begonnen dit spel op de bank. Terwijl de bankeenheid deze zaterdag begon. De ploeg verwelkomde de terugkeer van Karim Benzema, terwijl Andrei Lunin begon te scoren.

In beide pre-season wedstrijden zag Real Madrid er in de tweede helft iets beter uit. Tegen Barcelona hielp de introductie van Toni Kroos en Luka Modric de ploeg te kalmeren en de bal op te schuiven. Tegen Club America veranderde de jeugdige vonk en vitaliteit van de jonge middenvelders in de tweede helft de energie van de wedstrijd in het voordeel van Madrid.

En ja hoor, er was nog roest voor het seizoen. De aanrakingen en het verdedigende gokken van Lucas Vazquez en Casemiro in de eerste helft kwamen als een zwakte naar voren. In de openingstreffer voor Club America kwam Henry Martin langs Rudiger om een ​​kans te maken in het strafschopgebied van Real Madrid:

Maar het lijdt geen twijfel dat het verhaal van de eerste helft een magisch moment was voor Karim Benzema, want hij scoorde een doelpunt met één mooie aanraking van buiten het strafschopgebied:

READ  Universiteit van Oklahoma Atletiek

De twee teams halveerden bij 1-1. Ancelotti voerde in de eerste helft zes wissels door en de introductie van een nieuw middenveld en aanval zorgde voor wat meer pit in teambuilding en kracht. Eduardo Camavinga leidde het nieuwe team op het veld en was het brandpunt van Real Madrid’s energie en balprogressie. Zijn aanraking wakkerde het leven aan in het publiek dat enorm genoot van zijn dribbels en passen.

Camavinga’s verticale pass naar Eden Hazard zorgde voor een belangrijke reeks in de tweede helft. Hazard kreeg de bal tussen de linies en speelde deze naast voor Lucas Vazquez. Er werd een overtreding gemaakt tegen Vazquez en Hazard zette de penalty om:

Hoewel de tweede helft leuker was voor de fans, leerden we niets nieuws en dit was slechts een vriendschappelijke wedstrijd voor het seizoen.

Alvaro Fidalgo, de oud-speler van Real Madrid, die in de tweede helft van de bank kwam voor Club America, maakte met een strafschop de gelijkmaker. Vinicius Tobias Fidalgo miste in het strafschopgebied. Lunin redde aanvankelijk een penalty van Vigaldo en kaatste later terug, maar omdat hij ver van zijn streak was, beval de scheidsrechter dat de strafschop moest worden hernomen. Fidalgo geconverteerd bij de tweede poging:

Volgende: De derde en laatste wedstrijd van het voorseizoen, vs. Juventus In Los Angeles.