december 1, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roger Federer reageert na het privébericht van Virat Kohli aan hem

Virat Kohli beschreef Roger Federer in een video vrijgegeven door de ATP als “de beste aller tijden”.© AFP

Tennislegende Roger Federer reageerde vandaag, donderdag, op de brief van de Indiase cricketspeler Virat Kohli aan hem, nadat de 20-voudig Grand Slam-kampioen zich terugtrok uit de sport. Federer, die eerder deze maand zijn pensionering aankondigde, speelde de 2022 Laver Cup-afscheidswedstrijd, een dubbelspel naast rivaal en oude vriend Rafael Nadal. Kohli, in een video vrijgegeven door de ATP, noemde Federer “de grootste aller tijden”. Federer ging naar zijn officiële Instagram-account om te reageren op Kohli’s videoboodschap.

“Bedankt @virat.kohli. Ik hoop snel in India te zijn”, schreef Federer bij Kohli’s videoboodschap op zijn Instagram-verhaal.

ghk1rh8g

In zijn videoboodschap aan Federer prees Kohli ook de enorme bijdrage van de Zwitserse maestro aan de sport.

“Hallo Roger. Het is een grote eer voor mij om deze video voor je te kunnen sturen, en ik feliciteer je met je fenomenale carrière die ons zoveel mooie momenten en herinneringen heeft opgeleverd. Ik heb persoonlijk de gelegenheid gehad om je te ontmoeten op de Australian Open in 2018, iets wat ik nooit in mijn leven zal vergeten. Een van de dingen die me opvielen, zelfs toen ik je zag spelen, is het feit dat zoveel mensen over de hele wereld, niet alleen in de tenniswereld, je steunen en steun jou en dat soort eenheid dat ik nog nooit voor een individuele atleet heb gezien. Het is gemaakt en het kan op geen enkele manier worden gecreëerd, “zei Kohli in de video.

“Je hebt altijd deze speciale vaardigheid gehad. Het was zo duidelijk toen we je zagen spelen en de uitstraling die je op het veld bracht was ongeëvenaard. En voor mij zul je altijd de absolute beste zijn. Ik weet zeker dat in de volgende fase van je leven zul je net zoveel plezier en plezier hebben. “Als op het veld. Ik wens jou en je familie ook het allerbeste. Pas goed op jezelf.”