maart 25, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sarah Nicole Landry pronkt met haar striae in een “sterke” body positive post

Sarah Nicole Landry toonde haar striae in een prachtige fotoshoot. (Afbeelding via Instagram/thebirdspapaya)

Sarah Nicole Landry Haar stretch knuffelen.

Dinsdag ging de Canadese influencer – ook wel bekend als The Birds Papaya – naar Instagram om een ​​cirkel te delen Afbeeldingen van zichzelf voor een zwarte achtergrond, gekleed in een wit topje en zwart ondergoed.

De moeder van vier kinderen combineerde de foto’s met een belangrijke boodschap ter ere van haar persoonlijke groei door haar lichaam te respecteren.

“Om te kunnen groeien zonder scheuren of breken is uitrekken.” opmerking Het bericht heeft meer dan 2,1 miljoen volgers. “Dus ik hoop dat deze foto’s dienen als de warme omhelzing van elk moment dat ik de magie hiervan vervloek.

“Ik keek niet met mijn eigen ogen, maar door de lens was ik geneigd te geloven dat ik echt was”, zei ze ik ging door. “Dus ik zie nu magie. En toch vind ik het niet altijd leuk. Maar ik zal het ten volle respecteren, want ik kan groeien zonder gebroken te worden.”

In de commentaren brachten fans hulde aan de inspirerende herinnering aan Guelph, Ont.

“Oh mijn god, deze zijn geweldig! Je ziet er stoer en sterk uit. Ik vind het geweldig”, zei een Instagram-gebruiker boeken.

anders toegevoegdkisa: Je blaast mijn gedachten! Ik hou zo veel van dit alles dat ik zou kunnen huilen! “

“Dit is niet echt”, zei iemand anders opmerking.

“Hier voor! Je bent geweldig!” Wederzijds anders.

fan boeken: “Mooi van binnen en van buiten!”

In december deelde Landry nog een inspirerend bericht over niet loslaten Onzekerheid staat ‘vreugde’ in de weg.

READ  'American Idol'-ster gearresteerd voor afluisteren

samen met twee openhartige foto’s Over haar glimlach met haar jongste dochter schreef ze een opmerking waarin ze uitlegde dat ze in bed lag en haar telefoon doorgaf en haar shirt over haar onderkin trok om het voor haar man te verbergen.

“Ik dacht eraan hoe vaak we het doen – bedekken. Verbergen. Verwijderen. Wijzigen, zelfs. ‘Onflatteuze’ hoeken vleien,” Landry boekenHij voegde eraan toe dat dit “vreugde wegvagen” zou zijn.

Om dit tegen te gaan, deelde de maker een foto met haar dochter, ook al vond ze die “onaantrekkelijk”.

“Ik dacht aan die glimlach op mijn gezicht. Dat absoluut magische gevoel van lachen en hoe ik door het uit te drukken deze foto kreeg,” geformuleerd. “Hoe mooi is vreugde? Ik denk dat dit waarschijnlijk is wat ons het meest definieert.”

Laat ons weten wat je ervan vindt door hieronder te reageren en te tweeten @Yahoo Styleka! Volg ons Twitteren En Instagram.