april 19, 2024

Steelers vs. Score

PITTSBURGH – We zijn onderweg naar Acresor Stadium, als de enige teams in de NFL met zes Lombardy Cups gelijkspel in de tweede week van het reguliere NFL-seizoen. Na 30 minuten spelen hadden de Patriots een 10-3 voorsprong in de eerste helft op Nelson Agulor’s 44-yard touchdown met nog 22 seconden te gaan tot de pauze.

Nadat de Steelers het spel hadden geopend met een punterworp, namen de Patriots (die achter stonden na het winnen van de muntloterij) een vroege voorsprong op Nick Falk’s 28-yard velddoelpunt. De twee teams wisselden vervolgens onderscheppingen uit, waarbij Mac Jones’ pick Minkah Fitzpatrick het doel van Chris Boswell opzette in de wedstrijd, 36 yards. De twee teams wisselden trappen uit voordat Jones Agholor scoorde om voor het einde van de eerste helft groen licht te krijgen.

Op één na gingen alle tien wedstrijden van Jones in de eerste helft naar Agholor of Jakobi Myers, die tijdens de eerste helft van de wedstrijd vijf hoge passes voor het team hadden. Jones versloeg Pittsburgh quarterback Mitch Trubesky, die zijn eerste spin van het jaar maakte toen hij tegen het einde van het eerste kwartaal werd opgepikt door Jalen Mills.

Welk team komt er als beste uit de bus? Om daar achter te komen, moet je onze liveblog hieronder volgen tijdens de game voor updates, hoogtepunten en analyses.