maart 20, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Rock brengt hulde aan WWE SmackDown-promo

The Rock brengt hulde aan WWE SmackDown-promo

The Rock snuffelde wat WWE-commentator “SmackDown” aan het koken was. op mij Vrijdagavond zaaide ik de zaden voor Pat McAfee Om het op te nemen tegen Happy Corbin op de WWE SummerSlam in Nashville, waar McAfee bovenaan de tafel van de omroeper stond om de volgende promo af te leveren:

“Bahm zoals Corbin zei dat als we samen in de ring zouden stappen, ik wou dat ik dood was. Het is niet mogelijk, het zou nooit gebeuren. Ik hou van mijn leven, ik geniet van elk moment, zodat toen ik voor het eerst in WWE ThunderDome kwam, alles wat ik Als ik mijn koptelefoon opzette en in de microfoon praat voor “Millions” (schreeuw naar mijn man The Rock), leden van het WWE-universum, voel ik me levend!

Dus, Bum Ass, terwijl je aan het vissen bent op het net, doe je alsof je geen ondraaglijk, arrogant persoon bent, waarom denk je hier niet even over na: SummerSlam, jij en ik, Nashville, Tennessee, en als ik je tanden in je keel schop, is het enige dat ik aan hem zal denken: “Ik voel me levendiger dan ik me ooit in mijn hele leven hier bij SummerSlam heb gevoeld!”

De rocker ving de rauwe McAfee en ging naar Twitter om de voormalige NFL-gokker wat positieve versterkingen te geven:

“Voor MILJOENEN….AAAAAND MILJOENEN……” Rock begon zijn tweet met “BUM ASS CORBIN” HIJ IS EEN GOEDE BROER! een geweldige aanbieding. Ik vond het leuk om hier naar te kijken. “

Tweet insluiten Voor miljoenen… AAAA en miljoenen…. “BUM ASS CORBIN” Dat is een goede shit broer! 👏🏾👏🏾👊🏾 Geweldige show. Genoten van het kijken naar deze #ISmellIt
READ  De inzamelingsactie voor sclerodermie van Bob Saget verandert in een saluutshow en Celeb Pals komt tussenbeide

McAfee zou zeker reageren op de lof van “The People’s Champ” door te tweeten: “Legend…I waardering you”, gevolgd door GIF’s van de klassieker “The Blues Brothers” uit 1972. Rock graaft opnieuw op wat McAfee aan het doen was en reageerde met de beroemde zin. , “We zijn op een missie van God.”

Corbin heeft een reactie op McAfee op Twitter uitgebrachtWat betekent dat hij hem volgende week persoonlijk zal ontmoeten in de ring op SmackDown.

McAfee worstelde de laatste keer in WrestleMania 38 toen hij Theory versloeg tijdens een solo-act voordat hij deelnam aan een geïmproviseerd gevecht tegen Vince McMahon. McAfee verloor de strijd, maar vond hulp van een van Rock’s grootste rivalen in Steve Austin. McAfee kreeg de Stone Cold Stunner echter mee naar huis met een pijnlijk souvenir.

Heb je een nieuwstip of correctie? stuur het naar mij [email protected]

graaf

Meld je aan bij Wrestling Inc. Breaking News-waarschuwingen