juni 30, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tom Hanks zegt dat hij op dit moment geen homo kan spelen in Philadelphia

Tom Hanks zegt dat hij op dit moment geen homo kan spelen in Philadelphia

Tom Hanks op een feestje Elvis Première 5 juni in het State Theatre in Sydney. (Foto: Brendon Thorne/Getty Images)

In 1994 won Tom Hanks zijn eerste opeenvolgende Academy Awards voor zijn optreden in Philadelphia, waarin hij een homoseksuele man speelde die gerechtigheid zocht nadat zijn werkgever hem ten onrechte had ontslagen vanwege zijn hiv-infectie. De acteur legde uit in een interview met New York Times Magazine Vrijdag postte hij dat hij begreep waarom hij die rol vandaag niet kon spelen.

“Kan een heteroman doen wat ik deed?” Philadelphia Momenteel? ‘Nee, en terecht,’ zei Hanks. De bottom line van Philadelphia Maak je geen zorgen. Een van de redenen waarom mensen niet bang zijn voor deze film is dat ik een homo speelde. We zijn daar nu overheen, en ik denk niet dat mensen de leugen zullen accepteren dat een heteroman een homo speelt. Het is geen misdaad, en het is geen boho, als iemand zegt dat we meer zouden vragen van een film in de moderne wereld van authenticiteit. Zie ik eruit alsof ik predik? Ik bedoel dat niet “.

Hanks, die zijn nieuwste project, Baz Luhrmanns . promoot Elvis, waarin hij de manager van de beroemde zanger, Tom Parker, speelt, wordt ook herinnerd voor enkele van zijn andere gedenkwaardige rollen. Een daarvan was van professor Robert Langdon, die hem portretteerde in drie films gebaseerd op de bestsellerboeken van auteur Dan Brown: De Da Vinci-codeEn de Engelen en duivels En de groot vuur. Hij noemde de volgende twee series “Business Enterprise” en ze zijn allebei “Fun”.

READ  Millie Bobby Brown viert haar 18e verjaardag met een pruik en een korset

Hij deelde echter een grappige herinnering aan zijn eerste creatie.

Hanks, 65, zei: “Het was mijn 40e verjaardag, we waren ’s nachts aan het filmen in het Louvre. Ik veranderde mijn broek voor de Mona Lisa! Ze brachten me een verjaardagstaart in de Grand Salon! Wie? Krijgt die ervaring? “

Wat zijn persoonlijke leven betreft, legde Hanks uit waarom hij inactief is Twitter Sinds mei 2020.

“Ik stopte met posten omdat ik eerst dacht dat het een lege oefening was. Ik heb genoeg interesse in mij.” “Maar ik zou ook iets geks posten als: ‘Dat is een paar schoenen die ik midden op straat zag’, en de derde opmerking zou zijn: ‘”[Expletive] Jij, Henk. Ik weet niet of ik deze man een forum wil geven. Als de derde opmerking is[Expletive] Jij, Obama-liefhebbende communist, “Het is alsof je dat niet hoeft te doen.”