april 19, 2024

Twee doelpunten voor Mல்லller in nederlaag Nederlands herenvoetbal | Bella

Bella-Central College voetbalpionier Brand Mல்லller (senior, Bettendorf) maakte tijdens zijn seizoen nog twee doelpunten in een 4-2 nederlaag tegen Luther College op zaterdagmiddag.

M முller scoorde seizoensnummers 5 en 6 voor Nederland (2-5-0, 0-1-0 American Rivers Conference) tegen Nose (5-3-0, 1-0-0 Conference). Hij scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de tweede minuut en voegde een kopbal toe in de 54e.

“Het merk bleef leiden zoals je denkt dat je aanvoerder en spits zullen doen”, zei coach Gary Lightla. “Hij scoorde twee geweldige goals en scoorde een penalty. Hij had echt een inspirerende prestatie.

Verdediger Tim Shiki (nieuwkomer, Peoria, Aris., Shuttle-St. Mary’s (e.)) assisteerde bij het tweede doelpunt.

Elf van de 12 schotpogingen van Central waren in het frame, waaronder een strafschop in de eerste helft die werd gered door de Noorse keeper. Nadat M முller de wedstrijd op 2-2 bracht, stelde Luther de overwinning veilig door in de tweede helft een paar doelpunten toe te voegen.

“Ik ben erg trots op de inspanning die ons team heeft geleverd in moeilijke situaties”, zei Lightla. “We hebben vandaag hard gespeeld tegen een goed team. Je kunt hier elk moment komen en twee doelpunten maken, ik denk dat je een resultaat kunt behalen, maar sommige fouten in onze beslissing zijn kostbaar.

Doelman John Foster (Sophomore, Lees’ Summit, Mo. North HS) nam het doelpuntverlies en voegde nog acht besparingen toe aan zijn seizoenstotaal.

Central is tot vrijdag met vakantie wanneer Gustaaf naar St. Peter, Minnesota reist voor een niet-conferentiewedstrijd met Adolfus College. Custies werd vorige week door United Soccer-coaches gerangschikt in de top-25 en krijgt deze week nog steeds stemmen.

READ  Maak je geen zorgen, integratietesten zullen in januari niet moeilijk zijn