Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zoete 16!  De Iowa Women verlaten Georgia om door te gaan naar Seattle

Zoete 16! De Iowa Women verlaten Georgia om door te gaan naar Seattle

Wat lief! 2e reekshoofd Iowa overleefde zondagmiddag 10e reekshoofd Georgia 74-66 in een uitverkochte CarverHawk Arena om voor de negende keer in schoolgeschiedenis door te gaan naar de Sweet 16. helpt. Georgië nam de leiding in de tweede helft en hield de hele tijd stand. De Bulldogs stonden slechts 2 achter met nog een minuut te gaan in de wedstrijd, maar ze gaven die door aan Clark, die een passer-runner scoorde om de voorsprong van Iowa op 70-66 te brengen naar 4. Clark slaat vier vrije worpen in de laatste 4 seconden om de wedstrijd buiten bereik te houden, en het team viert feest, in tegenstelling tot vorig seizoen toen Creighton het feest in Iowa City verpestte door een favoriet hockeyteam van streek te maken. Dit jaar was er geen teleurstelling na weer een geweldige teamprestatie. Monica Chinano scoorde 20 punten en 9 rebounds. Gabe Marshall was 5-8 van drie voor 15 punten. McKenna Warnock voegde 14 punten toe aan de overwinning. Iowa was 12-28 uit drie en schoot 45% algemeen.Op vrijdag spelen de Hawkeyes in Seattle tegen Colorado of Duke. Shannon Earhart van KCCI zendt zondag om 17.30 uur live uit op KCCI met de beste ceremonies en interviews.

Wat lief! Het als tweede gerangschikte Iowa overleefde zondagmiddag nr. 10 Georgia 74-66 in een uitverkocht Carver-Hawkeye Stadium om voor de negende keer in de schoolgeschiedenis door te gaan naar de Sweet 16.

All-American Caitlin Clark leidde Iowa met 22 punten op 12 assists. Georgië nam de leiding in de tweede helft en hield de hele tijd stand. De Bulldogs stonden slechts 2 achter met nog een minuut te gaan in de wedstrijd, maar ze gaven die door aan Clark, die een passer-runner scoorde om de voorsprong van Iowa op 70-66 te brengen naar 4. Clark sloeg vier vrije worpen in de laatste 4 seconden om het spel buiten bereik te brengen.

READ  LIV Golf wil praten over de sport. Donald Trump doemt nog steeds groot op.

Het team vierde feest, in tegenstelling tot het seizoen ervoor, toen Creighton het feest in Iowa City verpestte door zijn favoriete hockeyteam van streek te maken. Dit jaar was er geen teleurstelling na weer een geweldige teamprestatie. Monica Chinano scoorde 20 punten en 9 rebounds. Gabe Marshall was 5-8 van drie voor 15 punten. McKenna Warnock voegde 14 punten toe aan de overwinning. Iowa was 12-28 van drie en schoot in totaal 45%.

Vrijdag spelen de Hawkeyes in Seattle tegen Colorado of Duke. Shannon Earhart van KCCI zendt zondag om 17.30 uur live uit op KCCI met de beste ceremonies en interviews.

Bovenstaande video: de vader van Caitlin Clark, een middelbare schoolcoach, kijkt terug op haar vroege voetbalcarrière