februari 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

26 dingen die recensenten aanbevelen

26 dingen die recensenten aanbevelen

Sierra Velardi, een voormalig redacteur hier bij BuzzFeed, vindt dit ook geweldig! Zegt: “Ik gebruik dit de afgelopen jaren en ik zweer erbij! Vroeger vond ik traditionele nekkussens altijd ongemakkelijk en gooide ik ze halverwege de vlucht weg en raakte ik gefrustreerd. Het Trtl-kussen is verstelbaar – wikkel het kussen eromheen uw nek en zet vast met klittenband Als je vindt dat het te los zit, maak het dan gewoon iets strakker! Ik heb nog nooit echt beter geslapen in een vliegtuig dan met dit kussen.

Veelbelovende recensie: “Ik ben dol op de TRTL!! Ik heb hem voor het eerst gebruikt tijdens een vlucht van Seattle naar Buenos Aires en zal hem nu altijd blijven gebruiken. Ik voelde me daardoor op mijn gemak tijdens die lange vlucht. Ik vond het de beste neksteun ter wereld hoe het mijn nek op een natuurlijke, comfortabele manier vasthoudt. Ik vind het geweldig hoe ik het kan gebruiken aan beide kanten van mijn nek, en zelfs aan de voor- en achterkant van mijn nek. Ik vind het geweldig hoe ik mijn gezicht tot net onder kan bedekken mijn ogen. Als ik privacy wil. Hij is comfortabel, licht, stevig en gemakkelijk in te pakken, of ik kan hem om het handvat van mijn tas wikkelen voor snel transport. Ik heb er een gekocht voor een vriendin die haar meenam op een vlucht van Seattle naar New York en ze zei dat “het een game changer voor haar was omdat ze voor het eerst tijdens het vliegen in slaap kon vallen. Nu weet ik dat ik met TRTL- en Bose-hoofdtelefoons met ruisonderdrukking tijdens een lange vlucht op een middelste stoel kan worden gepropt en relatief comfortabel kan leven. Bedankt TRTL!!! Ik heb er net nog een gekocht als cadeau voor mijn dochter. Het is een goed ontworpen product!” —Ames Balcombe

READ  Galaxy S23 Ultra wordt nog krachtiger naarmate de officiële lancering nadert

Haal het bij Amazon voor $ 59,99.