april 20, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

45 kerstcadeaus voor ouders die nooit een verlanglijstje hebben

45 kerstcadeaus voor ouders die nooit een verlanglijstje hebben

Deze set wordt geleverd met 13 messen, keukenschaar, dunschiller, tweetraps messenslijper en meshouder. Naast de zes (!) steakmessen krijg je nog zeven andere stijlen, waaronder carven, utility, kaas, pizza, chef, bakken en pellen.

Veelbelovende recensie: “Deze messen zijn geweldig! Ze blijven erg scherp, liggen comfortabel in de hand en ik vind het geweldig hoeveel ruimte ze op het aanrecht achterlaten in vergelijking met een groot, omvangrijk blok messen. Past perfect in mijn eenvoudige keuken!!! En hij staat geweldig op mijn nachtkastje, want het is een van de weinige dingen die ik op mijn nachtkastje bewaar! Het is de perfecte hoeveelheid messen zonder al te veel messen (ik hou niet van extra spullen)! Ik heb nog nooit een kaasmes gehad en dit schatje is mijn favoriet van de hele set! heel grappig! Het snijdt harde kaas zoals boter! Ik heb de zachte kaas nog niet geprobeerd, maar ik weet zeker dat het geweldig zou zijn omdat hij zo scherp is! Ik kan niet genoeg zeggen over hoeveel ik van deze messen houd!!Sadie Allen

Verzend informatie: Snelle en gratis verzending is beschikbaar voor Belangrijke ledenen niet-Prime-verzendopties zullen rond Kerstmis nog steeds beschikbaar zijn (zie de volledige Amazon-verzendinformatie hier).

Koop ze bij Amazon voor $ 39,98 (Ook verkrijgbaar in kleinere maten en negen kleuren).

READ  Ultra Kaiju Monster Rancher komt naar het westen in 2022