juni 19, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Afg vs Ind, AFC Asian Cup 2022 - 'Leer me veel tijd weg van de wedstrijd'

Afg vs Ind, AFC Asian Cup 2022 – ‘Leer me veel tijd weg van de wedstrijd’

“Ik voel me zo gelukkig, zo dankbaar op dit moment. Je hebt me meer dan twee en een half jaar geleerd. Ik word 34 in november, dus de festiviteiten [on getting to landmarks] iedereen [a thing of] Verleden. Ik heb veel dingen in perspectief geplaatst, en in feite was ik een beetje geschokt omdat dit de blik was waarvan ik op zijn minst verwachtte dat er binnenkort een eeuw zou komen, maar het zijn allemaal Gods zegeningen. Ik heb hard gewerkt en dit was ook een heel speciaal moment voor mij en het team.

“Hij zij [the thoughts running through his head] Het was een opeenstapeling van een heleboel dingen. Zoals ik al zei, toen ik terugkwam bij het team [after a break]Het team was erg open, gastvrij en behulpzaam, wat me de ruimte gaf om aan mijn spel te werken. Ik weet dat er buiten veel dingen aan de hand waren, maar ze hielden echt mijn punt.

“Je kuste mijn keel” [on a chain around his neck] Ook ter viering. Je ziet me hier nu zo staan ​​omdat [of] Alle dingen goed geregeld [and] Het werd gedaan door één persoon die me tijdens al deze moeilijke tijden bijstond – dit [his wife] Anushka [Sharma] En deze cent is ook voor haar en onze kleine meid, Famika.

“Zes weken rust, ik was verfrist, nadat ik een pauze had genomen, realiseerde ik me hoe moe ik eigenlijk mentaal en fysiek was. Je concurrentievermogen staat je niet toe om die oproep te doen, maar ik denk dat het voor mij een vermomde zegen was”

READ  Meer vooruitzichten om te komen; Vergeet Omid Rosario niet! Terry Pluto's Guardians krabbel

“Zoals ik zei, [it helps] Wanneer je iemand naast je hebt die dingen in perspectief plaatst zoals ik [had]En Anushka was al die keren aan mijn zijde…

Tijd weg van het spel Het heeft me zoveel dingen geleerd, toen ik terugkwam was ik niet wanhopig. Ik was dankbaar voor waar God me mee heeft gezegend [with] Voordat. Mensen hadden het erover dat ik geen honderd kreeg, maar ik keek naar het bedrag dat hij me gaf, dus dat kalmeerde me en ontspande me. Ik was blij om terug te zijn.
Zes weken vakantie ik ben hersteldNa een pauze begreep ik hoe moe ik eigenlijk mentaal en fysiek was. Uw concurrentievermogen staat u niet toe deze oproep te beantwoorden, maar ik denk dat het voor mij een vermomde zegen is geweest. Ik wilde de beste versie van mezelf zijn voor het team, en toen ik hier kwam, toen ik in het net begon te spelen, voelde ik mijn oude ritme terugkomen. Het ging er gewoon om die aanbiedingen in het midden weer te doen. ”