mei 18, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AFSBn-Benelux Directeur Onderhoud houdt toezicht op team Ministerie van Defensie in Eygelshoven | ArtikelMike Stowell is de Maintenance Director bij de Eygelshoven Army Prepositioned Stock-2 Task Force, Army Field Support Battalion-Benlex, 405th Army Field Support Regiment. Hij zei dat hij verantwoordelijk was voor het toezicht houden op al het personeel van het Nederlandse Ministerie van Defensie, het gastland voor onderhoudspersoneel.
(Foto beleefdheid: Amerikaanse militaire hoffelijkheid Foto)

Zie origineel

Naam: Door Mike Stowell

Functietitel: Directeur Onderhoud

Toegewezen: Legerveldondersteuningsbataljon-Benelax, 405e Legerveldondersteuningsregiment

Plaats: Militair Voorgestelde Part-2 Workshop Eygelshoven, Nederland

Ervaring: Ik zit hier nu zo’n drie jaar op de Eygelshoven APS-2 werkplek. Tot december vorig jaar was ik analist kwaliteitsverzekeringen. Ik aanvaardde de baan als directeur onderhoudswerkzaamheden. Voordat ik werd aangenomen voor AFSBn-Benelux, heb ik 2,5 jaar als Maintenance Officer op het Directoraat Support Operations gewerkt op het 405th AFSB Headquarters in Kaiserslautern, Duitsland. Daarvoor heb ik zeven jaar in Fort Hood, Texas doorgebracht, waar ik als logistiek assistent bij de inzet diende om de trainingsapparatuur voor de inzet te bedienen voor het 407th Army Field Support Regiment. Ik was ook een LAR met de 405e AFSB.

Andere dienst: Ik ging met pensioen als sergeant na 22 jaar dienst als monteur van zwaar materieel en supervisor in het leger. Mijn laatste baan was als non-base officer en senior assurance officer onderofficier in Luxemburg, een voormalig APS-2-bataljon voor gevechtsuitrusting. Ik was de laatste die naar buiten kwam toen de poort in september 2006 sloot.

Woonplaats: Kempner, Texas
Onderhoudsdirecteur AFSBn-Benelux houdt toezicht op het team van het Ministerie van Defensie in EygelshovenMike Stowell, Directeur Onderhoud, Army Field Support Battalion-Penelux, 405th Army Field Support Regiment en zijn gastland Patrons zijn verantwoordelijk voor alle door het leger voorgestelde stock-2 voertuigen en uitrustingsstukken in Eygelshoven, Nederland – meer dan 5.000 stuks.
(Foto beleefdheid: Amerikaanse militaire hoffelijkheid Foto)

Zie origineel

K: Kun je uitleggen wat je doet en waarvoor je verantwoordelijk bent in AFSBn-Benelux?

EEN: Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van al het personeel van het Nederlandse Ministerie van Defensie, het gastlandelijk onderhoudspersoneel. Bij Eygelshoven APS-2 hebben we 5.000 voertuigen en materieel. We zorgen ervoor dat reparaties, services, probleemoplossing voor systemen en alle apparatuur en voertuigen voldoen aan de 10/20-normen, in overeenstemming met technische handleidingen en militaire onderhoudsnormen. We werken aan alles – generatoren, rupsvoertuigen en zwaar technisch materieel, we doen alles – remmen, wiellagers, motoren, transmissies, elektrische, verwarmings- en airconditioningsystemen en nog veel meer. Elke twee jaar voeren we een tweejarige service uit – top-down – waarbij we alle naven, lagers en remmen twee keer trekken, opnieuw inpakken en weer in elkaar zetten. Over het algemeen zorgen we ervoor dat alles in die apparatuur werkt zoals het hoort.

K: Waarom werkt jouw team? Eygelshoven APS-2 Werkruimte Is dat zo belangrijk?

EEN: Het Amerikaanse ministerie van Defensie en het U.S. European Command verwachten dat deze voertuigen en alle apparatuur in een oogwenk klaar zullen zijn om door de poort te rollen om oefeningen, noodoperaties en andere missies te ondersteunen. Mijn onderhoudsteam heeft de plicht om ervoor te zorgen dat al deze voertuigen en uitrustingsstukken goed op weg zijn.

K: Wat vind je leuk aan je werk en wat motiveert je?

EEN: Zodra ik met pensioen ging uit actieve dienst begon ik het leger te verliezen, en dit hield me in de ring terwijl ik de soldaten ondersteunde. Toen ik LAR klaar was, stuurde ik de afdaling naar Koeweit, Irak en Afghanistan. Ik sliep in dezelfde tenten als de soldaten die ik ondersteunde, en ik droeg net als zij een uniform. Ik maak nog steeds deel uit van een grotere militaire groep, ik steun nog steeds soldaten, ik steun nog steeds de militaire dienst. Ik geniet echt van wat ik doe. Dat is wat ik mijn hele leven doe.

AFSBn-Benelux en 405e AFSB: AFSBn-Benelux, met hoofdkantoor in Eygelshoven, Nederland, is verantwoordelijk voor de uitgifte, verzending, opslag en onderhoud van ABS-2’s Eygelshoven en Zutendal ontvangst, overdracht, opslag en onderhoud van APS-2 in België. US Army Afrika en Europa en geallieerde strijdkrachten. Het 405th AFSB is toegewezen aan het US Military Sustainment Command en het 21st Theatre Sustainment Command, onder de operationele controle van het Amerikaanse leger in Europa en Afrika. Het bataljon heeft zijn hoofdkantoor in Kaiserslautern, Duitsland, en biedt materiële institutionele steun aan Amerikaanse troepen in Europa en Afrika – door te voorzien in stationaire logistiek voor het theater; Acquisitie, logistiek en technologiesynchronisatie; En het upgraden van AMC’s materiaalbedrijf ter ondersteuning van de geallieerde troepen. Ga voor meer informatie over de 405e AFSB naar de officiële website www.afsbeurope.army.mil En de officiële Facebook-site www.facebook.com/405thAFSB.

READ  'Surinaamse en Caribische Nederlanders hebben nog steeds te maken met discriminatie en racisme'