juli 22, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Als je een goed mens bent, maak je er dan geen zorgen over.”

“Als je een goed mens bent, maak je er dan geen zorgen over.”

Rebecca Ferguson heeft een update gedeeld over wat er gebeurde nadat ze had onthuld dat een van haar medesterren tijdens het filmen tegen haar 'schreeuwde' en in tranen uitbarstte.

In een nieuw interview zegt de filmster Zandduinen: deel twee En Missie: onmogelijk – gegist bestek Ze vertelt over de paniek onder haar voormalige medesterren, uit angst dat ze achter hen aan zullen komen.

“Nummer één, ja, ik heb genoten van de vangst”, zei Ferguson. Jess Cagle-show. “Maar wat ik me zelfs op mijn leeftijd van nu – 21 – heb gerealiseerd, is dat het er niet toe doet. Ik denk zeker dat ik ruimdenkender ben. Ik weet ook waar mijn grenzen liggen. Maar het punt van het interview was: ' Om de persoon te vinden – natuurlijk zouden mensen in hem geïnteresseerd zijn. Maar ik was opgewonden door de vraag, wat een heel goede vraag was [Josh Smith]. Want het punt was: is er een punt in je carrière waarop je op een manier bent behandeld waarop je je beslissing hebt gewijzigd – zo zeg ik het zelf – waarop je verandering wilt, of dat je het niet accepteert? Het was voor mij een duidelijk moment om met deze persoon samen te werken.

Ze vervolgde: “Maar ik kreeg telefoontjes van geweldige medesterren waarmee ik werkte: 'Je begrijpt wat ik deed, toch?!' En ik dacht: 'Oh mijn God. Nee, dat dacht ik niet. Ik bedoel.' Het is niet mijn verantwoordelijkheid, eerlijk gezegd kan het me niet zoveel schelen.' Weet je, 'Je bent geweldig, maar mijn verhaal is mijn verhaal, en als je een goed mens bent, maak je er dan geen zorgen over. ''

READ  $ 13,5 miljoen Vegas Home-contract met Gene Simmons

“Het was Meryl Streep, en iedereen weet het”, grapte Cagle, waarop Ferguson lachend reageerde: “Verdomme!”

Bekijk het volledige interview van Ferguson in de onderstaande video.

YouTube-poster