juli 13, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon Fire TV-apparaten hebben een nieuwe en vervelende manier gevonden om je met advertenties in het gezicht te slaan

Amazon Fire TV-apparaten hebben een nieuwe en vervelende manier gevonden om je met advertenties in het gezicht te slaan

Nou, dat is rot.

Als u een of ander Fire TV-product heeft, ik deed dat waarschijnlijk ik merkte op De afgelopen weken werd elke keer dat u het apparaat inschakelde, een advertentie op volledig scherm afgespeeld in plaats van de weergave op het startscherm.

In eerste instantie dacht ik dat het een foutje van mij was. Dat ik op de een of andere manier op een knop drukte terwijl mijn tv aan het opstarten was waardoor de advertentie werd geactiveerd, maar dat mijn man dit fenomeen ook op zijn Fire TV begon op te merken.

Helaas is dit een feature en geen bug.

Ook Elias Saba finishte AFTV-nieuws Ik noemde onlangsHet lijkt erop dat de nieuwe update de standaardlocatie van de Fire TV-cursor heeft gewijzigd. In plaats van de cursor in het navigatiemenu te starten, begint deze nu in de grote banneradvertentie die altijd de helft van het hoofdmenu van Fire TV in beslag neemt. Omdat het markeren van een banner op elk moment de advertentie activeert, is het eerste wat Fire TV doet bij het opstarten u een advertentie sturen.

Er lijkt geen echte oplossing hiervoor te bestaan. U kunt videoadvertenties op het startscherm uitschakelen door naar het menu Instellingen te gaan, Voorkeuren te kiezen, vervolgens Uitgelichte inhoud en vervolgens de optie ‘Autoplay video toestaan’ uit te schakelen, maar dat vervangt alleen de videoadvertenties door een statische afbeelding. (Terwijl u zich in deze instellingen bevindt, wilt u wellicht ook het automatisch afspelen van audio uitschakelen voor het geval er kinderen of huisdieren zijn die per ongeluk de tv aanzetten.) Nadat u deze optie hebt uitgeschakeld, krijg ik bij het opstarten van de tv het volgende bericht: een diavoorstelling in plaats van een video. Gelukkig hoef je niet te wachten tot de advertentie is afgelopen, je kunt snel op de startknop drukken of op de cursor tikken om het startscherm te openen.

READ  Helldivers 2 PC bombardeert vanwege PSN-vereisten

Ik begrijp dat zolang er ‘inhoud’ was en er advertenties waren. Ik vind dat prima. Ik accepteer dat het maken van dingen die ik wil zien geld kost, en dat adverteren een manier is om een ​​deel van dat geld te genereren. Maar het is het steeds destructievere overdrachtssysteem van deze relatief goedaardige delen van onze cultuur waar ik een probleem mee heb. Pop-upadvertenties zijn niets nieuws, zoals iedereen die zich herinnert dat hij via de telefoon verbinding heeft gemaakt met internet, kan beamen. Zelfs pop-upadvertenties op tv’s zijn niets nieuwsmaar er is een reden waarom er aanzienlijke middelen worden besteed aan het verminderen van hun online invloed: we willen eenvoudigweg niet dat deze specifieke smaak van onzin wordt verwijderd.

Omdat Amazon vastbesloten is mijn ervaring te verpesten, kijk ik vanaf nu uitsluitend tv vanaf de laatste plek die relatief ongerept is door advertenties: mijn Xbox.