mei 3, 2024

BEKIJK: Jose Mourinho trollt Nederlandse journalist met Conference League-sleutelhanger in hilarisch gebaar na Roma’s Europa League-overwinning

Jose Mourinho deed zijn oude trucjes na de overwinning van Roma op Feyenoord in de Europa League toen een Nederlandse journalist werd bedrogen met een sleutelhanger.

• Portugal won de prijs in 2022
  • Versloeg Beynoord in de finale
  • Het heeft dit seizoen dezelfde tegenstand overwonnen

Wat is er gebeurd? De vurige Portugese coach botste met verslaggevers voorafgaand aan de heenwedstrijd van de continentale kwartfinale tussen zijn Serie A-ploeg en Eredivisie-ploeg Feyenoord. Mourinho zei destijds: “Als ik een wedstrijd verlies, huil of slaap ik 10 maanden niet.” Hij ging naar de verslaggever na de dramatische 4-1 overwinning van donderdag – die de 4-2 totale overwinning van zijn ploeg bezegelde na het verslaan van dezelfde tegenstander in de inaugurele Europa Conference League-finale. vorig seizoen – en had een verrassing in petto.

Grote foto: Nadat Roma 12 maanden geleden Feyenoord versloeg in een paradepaardje, zei Mourinho met dank aan een eenzame aanval van Niccolò Zaniolo: “Ik heb een cadeau voor je, maar huil er de komende 10 maanden niet over. Je wint de competitie, je speelt goed, dus niet huilen.”

Wat nu? Roma leek Europa te verlaten in 2022/23 toen Feyenoord scoorde in de 80e minuut in het Stadio Olimpico, maar WK-winnende Argentijnse international Paulo Dybala scoorde in de 89e minuut en de Giallorossi voegde nog twee doelpunten toe. Een tijd waarin ze een halve finale boekten met Bayer Leverkusen.