Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bella Christian Boys Golf eindigt als derde, Bella als achtste op de Dutch Masters Invitational |  KNIA KRLS-radio

Bella Christian Boys Golf eindigt als derde, Bella als achtste op de Dutch Masters Invitational | KNIA KRLS-radio

Het jongensgolfteam van Bella Christian had zaterdag de laagste ronde van de derde plaats na de laatste ronde van de tweedaagse Dutch Masters Invitational, terwijl Bella een plek op het klassement klom en als achtste eindigde in het toernooi met elf teams.

De Eagles behaalden zaterdag een score onder de 300 bij Bella Country Club en eindigden op 295 op 334-295-629. Bella eindigde met 344-304-648 en liet 40 slagen achter op hun score op de eerste dag. ADM won de Dutch Masters met een tweedaagse score van 620, gevolgd door Washington met 626.

Individueel leidde Elliott Menninga het hele toernooi de weg voor de Eagles. De junior eindigde op een gedeelde 1e plaats met scores van 77-70-147. Na een play-off op hole negen om de medaillewinnaar van de meet te bepalen, eindigde Menninga officieel als tweede in de meet. Cooper Sprank schoot 81-73-154 en eindigde als 8e. Deegan Branderhorst eindigde op de 23e plaats op 86-77-163, Isaiah Breams eindigde op de 25e plaats op 90-75-165, Landon Franzman eindigde op 107-80-187 en Carter Brand eindigde het toernooi op 92-95-187.

Kate McKinley voerde het evenement aan voor de Nederlandse en eindigde als 7e met een score van 83-70-153. KJ Besik eindigde op de 21e plaats met 81-81-162, Cole Flodden eindigde op de 23e plaats met 86-77-163 en Patrick Bishara eindigde op de 34e plaats met 94-76-170. Simon Thoresen op 95-82-177 en AJ Hoekstra op 99-99-198 completeerden de varsity-opstelling voor de Nederlanders.

Bekijk hier de volledige uitslag van de Dutch Masters. Bella en Bella Christian keren dinsdag terug naar golfbaan Bos Landen voor de tweede Little Hockey Conference-bijeenkomst in het reguliere seizoen.

READ  Geert Wilders belooft compromissen te sluiten met andere partijen om premier van Nederland te worden | Wereldnieuws