mei 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carlos Santana verontschuldigt zich voor anti-transfobe opmerkingen tijdens een concert in New Jersey, vastgelegd op video – Deadline

Carlos Santana verontschuldigt zich voor anti-transfobe opmerkingen tijdens een concert in New Jersey, vastgelegd op video – Deadline

Carlos Santana zweert dat hij zijn kwade manieren zal veranderen.

De 76-jarige gitarist bood vandaag zijn excuses aan toen anti-transfobe opmerkingen die hij maakte tijdens een concert in New Jersey in juli opnieuw opdoken in een videopost op sociale media.

En de gitarist verschijnt in de clip en zegt: “Toen God jou en mij schiep, voordat we uit de baarmoeder kwamen, wist je wie je bent en wat je bent.”

Hij vervolgde: “Later, als je ouder wordt, en je dingen ziet en begint te geloven dat je iets zou kunnen zijn dat er goed uitziet, maar je weet dat dat niet waar is, want een vrouw is een vrouw en een man is een man – dat is zo.” Het.”

Santana voegde eraan toe: ‘Wat je ook in de kast wilt doen, dat is jouw taak, en dat vind ik prima.’ Vervolgens noemde hij zijn “broer Dave Chappelle”, die ook enkele controversiële opmerkingen maakte over transgenderkwesties.

Vandaag plaatste Santana op zijn Facebook-pagina een poging om het goed te maken.

Hij begon: ‘Het spijt me voor mijn ongevoelige opmerkingen.’

“Het weerspiegelt niet dat ik de idealen en overtuigingen van ieder mens (sic) wil eren en respecteren. Ik realiseer me dat wat ik zei mensen pijn deed en dat was niet mijn bedoeling. Ik bied mijn oprechte excuses aan aan de transgendergemeenschap en iedereen die ik heb beledigd ”, vervolgde hij in zijn verklaring.

Santana beweerde dat zijn “persoonlijke doel” is om “de idealen en overtuigingen van elke persoon (sic) te eren en te respecteren, of ze nu LGBTQ zijn of niet”. Dit is de planeet van de vrije wil en we hebben allemaal dit geschenk gekregen. Ik zal nu dit doel nastreven om gelukkig te zijn en plezier te hebben, en om ervoor te zorgen dat iedereen zonder angst gelooft en volgt wat hij of zij in je hart wil.

READ  The Masked Singer seizoen 11 première samenvatting: het boek openbaart zichzelf

“Er is moed voor nodig om te groeien en te stralen in het licht dat je bent, om echt en authentiek en authentiek te zijn. We groeien en leren ons licht te laten schijnen met liefde en lof.”