mei 7, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chiefs-Chargers LIVE-scores en updates

Voor het laatste weekend van het NFL-seizoen (5-11) Opladers uit Los Angeles Ze zijn gastheer van de Kansas City Chiefs (10-6). Geen van beide ploegen heeft veel om voor te spelen. De Chiefs zijn opgesloten in het derde reekshoofd van Aziatische kwalificatiewedstrijden, terwijl de Chargers op zoek zijn naar het naseizoen. Beide teams zullen het zonder hun startende middenvelders moeten stellen – en zullen naar verwachting een beroep moeten doen op een aantal rookies en andere reservespelers.

Eerste kwartier

De Chiefs begonnen de wedstrijd in balbezit nadat Los Angeles de openingstoss had gewonnen en hielden deze vast tot de tweede helft. Quarterback Blaine Gabbert leidde de aanval van de Chiefs vanaf de 25-yardlijn na een touchdown.

De eerste back-upschijf was stil. Een onvolledige schermpass leidde naar de derde plaats, waar Gabbert in de pocket stapte en ervoor zorgde dat onvolledig verkeer Blake Bell strak eindigde.

De eerste drive van de Chargers eindigde bijna in het eerste derde deel, toen de verdedigende tackle Chris Jones ruim binnen het bereik was van het overschaduwen van 10 zakken in het seizoen en het verdienen van zijn contractstimulans van $ 1,25 miljoen. Quarterback Easton Stick klauterde uiteindelijk voor een eerste down, iets waarop hij vertrouwde om de rit naar Chiefs-territorium te bevorderen.

De stick bleef rennen en dreigde uiteindelijk te scoren in een velddoelpuntsituatie – en toen trapte Charles Omenihu, de verdediging van Chiefs, de bal, waardoor veiligheid Mike Edwards hem oppakte en 97 meter terugbracht voor een touchdown. Plotseling nam Kansas City een 7-0 voorsprong.

Nu ze de leiding verdedigden, kwamen de Chiefs regelrecht terug het veld in, waarbij ze opnieuw grote winsten op de grond moesten opgeven aan Stick. Vlak voor het middenveld dwong de eenheid een derde down en een onvolledige snelle release viel op het veld, resulterend in een penalty.

Om de touchdowns van de verdediging te vergroten, verplaatsten de Chiefs eerst de kettingen met een voltooiing van 10 meter naar brede ontvanger Justin Ross. Dat werd snel gevolgd door een derde down, toen Chargers rusher Khalil Mack passeerde en een zak kreeg om de rit te beëindigen.

Tweede kwartier

De verdediging van de Chiefs begon de tweede helft met een drie-en-uit, met als hoogtepunt een snelle lay-up onder druk van running backs Cam Jones en Chris Jones.

READ  NBA-geruchten: Bob Myers wordt GM's best betaalde met Warriors-contractaanbieding

Brede ontvanger Mecole Hardman schoof de kettingen naar de derde plaats op de daaropvolgende drive, maar dat werd gevolgd door een penalty op de linker tackle Wanya Morris voor het teruggeven van het balbezit. Een schermpass naar running back Clyde Edwards-Helaire was niet genoeg op de derde plaats, resulterend in een punter.

De Chiefs dwongen opnieuw een snelle drie-en-uit af en hielpen Cam Jones op gang te brengen. Chris Jones brak door in een dubbelteam en kreeg bijna die zak, maar Steck schudde hem van zich af.

Kansas City kreeg de bal aan het rollen op de volgende drive toen Edwards-Helaire een korte derde achterstand omzette, maar daarna uitviel. De puntereenheid gebruikte echter een paar trucs om de kettingen op de vierde plaats naar beneden te verplaatsen: de terugrennende La'Mical Perine kreeg een directe snap en nam deze langs de rechterzijlijn.

De aanval van de Chiefs profiteerde snel van zijn tweede levenskans, toen Gabbert Hardman de kans gaf om een ​​pass over het veld te vangen met een krappe dekking. Hardman ving de bal en maakte zich vervolgens los van een verdediger om 37 meter te winnen en binnen de vijfmeterlijn te komen.

Opeenvolgende punten en onvoltooiingen leidden tot het vierde en doelpunt, en Kansas City nam genoegen met een velddoelpunt. De goede trap verhoogde de voorsprong van Chiefs vier minuten voor rust naar 10-0.

Los Angeles scoorde op de volgende drive, onmiddellijk geholpen door een pass-interferentieoproep op cornerback Jaylen Watson na een diepe aangooi. De verdediging sloot het vanaf daar af, maar het was genoeg voor de Chargers om een ​​velddoelpunt te scoren; De voorsprong van de Chiefs bedroeg 10-3.

Na de waarschuwing van twee minuten kwam de aanval van de Chiefs tot leven toen Hardman opnieuw een harde vangbal maakte, waarbij hij de bal veiligstelde en weggleed voor een touchdown van 14 meter. Een paar plays later ging Gabbert opnieuw naar Hardman, maar een miscommunicatie leidde tot een onderschepping, waardoor de bal met minder dan 90 seconden te gaan teruggaf aan Los Angeles.

READ  Coach Dennis Allen zegt dat de Saints nog steeds bij Andy Dalton zullen zijn bij QB

Vanaf 88 meter afstand konden de Chargers het veld afrijden en een velddoelpunt scoren. Vanaf 40 meter afstand scoorde Los Angeles de trap, waardoor de Chiefs op weg naar de rust op een 10-6 voorsprong kwamen.

Derde kwart

De verdediging van de Chiefs begon de drive snel af te sluiten, afgedekt door een tackle wegens verlies door defensief doel Malik Herring; Chris Jones hielp hem het spel op te blazen, wat resulteerde in een penalty.

De aanval van Kansas City begon op de daaropvolgende drive toen Gabbert snel naar Perine gooide in de flat, resulterend in een catch-and-run winst van 25 yards. Een verlies van vijf meter kort daarna maakte de drive echter teniet, wat resulteerde in een nieuwe punter.

De Chargers stelden een 12-play, 60-yard drive samen die de kettingen driemaal bewoog op de daaropvolgende drive – maar het balbezit eindigde toen Chris Jones uiteindelijk een stok inpakte om de zak te verdienen. Hij haalde de 10 voor het seizoen en verdiende daarmee zijn contractstimulans. De stop leverde nog steeds een velddoelpunt op, waardoor de voorsprong van de Chiefs werd teruggebracht tot 10-9.

Hardman en Perine leidden de Chiefs op de daaropvolgende drive, waarbij ze langs het middenveld renden met een groot spel van elk. De aanval stopte vanaf daar en bewoog zich weg van de 45-yardlijn van Los Angeles.

Stick voltooide een pass van 16 yards om het derde kwartaal te beëindigen.

Het vierde kwartaal

De Chargers hadden nog een grote actie om de laatste periode te openen, toen brede ontvanger Darius Davis 18 meter wegreed na een overdracht. Deze reis eindigde echter uiteindelijk met een kick.

Kansas City leunde op Perine om deze rit te starten en verplaatste de kettingen na drie opeenvolgende overdrachten. Vervolgens slaagden drie opeenvolgende passes er niet in om voorbij de eerste downmarkering te komen, wat resulteerde in een nieuwe strafschop.

De Chargers bewerkten langzaam de Chiefs-zone met korte passen en klauteren. Daarna volgde een snelle pass naar Ekeler, die als derde en kort werd omgezet. Kansas City beperkte de play-action pass echter op de derde plaats, vlak bij het bos, waardoor een punter op de vierde plaats werd afgedwongen. De conversiepoging was succesvol, waardoor de rit in Los Angeles levend bleef.

READ  Los Angeles Lakers uitgeschakeld in play-offs na zevende nederlaag op rij - 'We hadden meer teams bij de start dan overwinningen'

Een paar plays later werkten de Chargers binnen de 10-yardlijn en zetten het eerste en doelpunt op de zes-yardlijn. Dat veranderde in een derde-en-doelpunt op de lijn van één meter, en vervolgens een vierde achterstand – omdat de verdedigingslinie van de Chiefs het toss-spel haastte. De Chargers kozen ervoor om te trappen en namen met nog vier minuten te gaan een voorsprong van 12-10.

Omdat hij een succesvolle campagne wilde leiden, nam Gabbert het heft in eigen handen – en met zijn voeten! Nadat hij 25 yards had gewonnen op de derde en zevende plaats, reed hij nog een touchdown om de kettingen te verplaatsen en op te stellen op de 33-yardlijn van de Chargers. Toen kwam de waarschuwing van twee minuten.

Blessures

Rookie linkse tackle Waniya Morris werd laat in de eerste helft het veld zien verlaten. Het was twijfelachtig of hij met hoofdletsel zou terugkeren. In het derde kwartaal werd gemeld dat Morris het hersenschuddingsprotocol had ingevoerd, waardoor hij niet meer kon terugkeren.

Rechter tackle Jawaan Taylor kwam in de wedstrijd in de plaats van Morris bij de linker tackle en bleef kort na de wedstrijd aan. Hij kwam met hulp van het veld.

Brede ontvanger Justin Ross verliet de wedstrijd in de tweede helft en oordeelde zijn rentree met een hamstringblessure. Kort daarna werd hem uitgesloten van terugkeer.

Speciale ploegen

Kicker Harrison Butker maakte zijn eerste poging van de wedstrijd na een punt in het eerste kwart. Vier minuten voor rust kreeg hij een trap binnen vanaf 22 meter.

Kick-returner Richie James keerde een punt terug van 21 meter in het eerste kwart, zijn eerste kans van de wedstrijd. Hij had nog twee rendementen en had ook twee trappen.

James keerde ook een aftrap terug en won er 23 yards op.

Punter Tommy Townsend heeft drie steals tijdens de eerste inning. Twee van hen eindigden na een terugslag, waarbij zijn langste trap 61 meter bedroeg. Later in de wedstrijd speldde Townsend de Chargers tweemaal binnen de 20-yardlijn.