maart 29, 2024

Cobra’s, Brandnetels dragen Hollandse vork in tweede ronde | Productspel

De meest productieve offensieve prestatie in de geschiedenis van de show duwde het Kane Bay-basketbalteam voor dames naar voren in het naseizoen.

De Cobras, die in 2008 begonnen te spelen, behaalden een nieuw record voor punten in een wedstrijd met een overwinning van 80-60 op de Nederlandse vork in de tweede ronde van de klasse AAAAA play-offs op zaterdag. Het vorige record was 74, met een overwinning van 20 punten thuis tegen Timberland op 30 november.

“De Nederlandse vork is al een tijdje bij ons, maar we hebben ons niet laten bedreigen of aarzelen”, zei Kane Bay-coach Ira Owens. “We gaan door, de Nederlandse vork begon een beetje te vallen en er was een enorm verschil in het derde kwartaal. We hebben alles kunnen doen wat we dachten dat we konden doen. We kwamen tot aan de rand. We kregen rebounds en tegenslagen.

Kane Bay (23-3) gaat dinsdag naar de derde ronde van de play-offwedstrijd voor Summerville, waarbij de winnaar doorgaat naar de Lower State Final op 26 februari in het Florence Civic Center. Het is een rematch van de wedstrijd die Summerville met 53-51 won bij Kane. Baai op 8 december. Het duurt net als zaterdag 32 minuten om de groene golf in hun eigen gebouw te raken.

“Ze waren een van de drie teams die ons versloeg en ik denk niet dat we de bal goed hebben gegooid in de eerste helft van die nacht”, zei Owens. “We waren op een gegeven moment onder de 17. We waren in staat om de tweede helft te spelen zoals we vanavond deden. We moeten twee goede gebieden samenbrengen.

READ  Een slimme Nederlandse oven-koekepan-hybride

Tegen de Nederlandse vork vochten de als vierde geplaatste Cobras heen en weer voor het beste deel van de eerste helft, 29-29, met nog drie minuten te gaan in de pauze. Zoals hij deze winter zo vaak had gedaan, trapte Kane Bay hem in een andere versnelling en liet de zilvervossen achter.

De Cobra’s hadden 11 punten van hun laatste 13 punten in de tweede periode en scoorden vervolgens 15 opeenvolgende runs in de vierde minuut van het derde kwart. De 26-2 run gaf Kane Bay een voorsprong van 55-31 en was meer dan genoeg tractie om eruit te komen. Het enige resterende spel is of de Cobra’s de top van de 74 punten kunnen halen.

“Het is al het hele jaar zo”, zei Owens. “We hebben mensen moe kunnen maken.”

Junior guard Alina Nettles scoorde een seizoenshoogte van 36 punten, waardoor Kane Pave zijn eigen fout van 2:19 overhield. De Nettles scoorden gemiddeld 17,2 punten per wedstrijd. Zijn vorige record was 29 punten tegen Academic Magnet op 20 november.

Junior kleine aanvaller Lauren Thomas scoorde 18 punten, 12 punten meer dan zijn seizoensgemiddelde en voegde 16 punten toe aan senior verdediger Jasmine Jenkins Cobras.

Zowel Thomas als Nettles kregen dubbele cijfers in rebounds als Kane Pack.

De Nederlandse vork sloot het seizoen af ​​met een 18-7 record. Junior aanvaller Hillary Offing en senior guard Corey Peterman voerden de Silver Fox aan met respectievelijk 18 en 16 punten.

De winnaar van Summerville-Kane Bay zit vast met Lexington of Summer in Florence.

READ  Nederlands technologiebedrijf ontwikkelt AI-aangedreven camera tegen stroperij - South Coast Herald