maart 27, 2023

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Column: Een Nederlands familielid moet voorbereid zijn op een andere ervaring

Deze column is een fictieve correspondentie tussen Maddie the Automobilist, Byron the Bicyclist en Patty the Pedestrian. Vandaag schrijft een gast uit Nederland.

Hallo neef Byron de fietser;

Excuseer mijn slechte etiquette, maar ik kom uit Nederland. Ik kan beter Engels spreken dan rituelen, want ik luister al sinds mijn tienerjaren naar Radio Veronica. Ik hoop dat de spellingcontrole mijn fouten opspoort.

Ik ben van plan je in de zomer te bezoeken en vraag me af of we veilig bij jou in de buurt kunnen fietsen. In Nederland hebben we veel fietspaden en automobilisten zijn gewend zich te mengen met fietsers op de weg.

Hoe veilig is Williams Lake?

Ondertekend; Dirk D Feitzer

Hallo Neef Dirk De Feitzer;

Welkom bij Williams Lake voor een bezoek, neef Dirk!

Maar voor uw vraag over veilig fietsen hangt het ervan af in wat voor soort fietsen u geïnteresseerd bent. Momenteel hebben we slechts enkele niet-verbonden fietspaden in het Williams Lake-gebied, waarvan de meeste worden gedeeld met voetgangers. We hebben ook enkele veilige rustige straten.

Als het rivierdalpad wordt geopend, hebben we een interessant onverhard pad om te bewandelen. De Fraser River ligt op ongeveer tien kilometer afstand.

Er zijn enkele “deel de weg”-borden op drukke snelwegen, maar deze zijn vervaagd en worden vaak genegeerd. Dus de meeste fietsers vinden veilige manieren om te komen waar ze heen moeten.

Wil je mountainbiken proberen? We staan ​​in heel British Columbia bekend om het mountainbiken. Maar voor mountainbiken is een snelle Nederlandse fiets niet geschikt. Ik kan je mijn mountainbike lenen en ik leen wel een andere fiets.

READ  Premie zorgverzekering stijgt met ruim 10 euro per maand

De beste tijd om te bezoeken is de zomer. Wanneer zou je willen komen?

Ondertekend; Byron is een wielrenner

Bert Cronenberg is een fietser en voetganger die al 30 jaar fietst of loopt naar zijn werk in Oliver Street.

Fietsconcept Williams Lake