april 26, 2024

De late Wild Gate-rally gaat over nederlaag Nederlandse vrouwen wegvoetbal

Het damesvoetbalteam van Bella-Central College had het moeilijk, maar St. Catherine’s University (E) kon dinsdag in de laatste 12 minuten geen twee goals verdragen in een 2-1 nederlaag.

Central (5-2-1) werd eerder op dinsdag uitgeroepen tot het 7e team in Regio IX en speelde in de als nr. 3 beoordeelde Wildcats (4-0-2).

“Het is een strijd”, zei de coach Mike Kopilinsky Zei. “We namen deel aan het stoere Minnesota Intercollegiate Athletic Conference-team. We speelden onze tweede race in drie dagen. Onze meisjes vochten dapper en waren in staat om bijna een beslissing te volgen.”

Middenvelder Elena Pinto (Nieuwkomer, Kent, Washington, Federal Way HS) Het scoren begon met een hoekschop in de 52e minuut. St. Catherine maakte de gelijkmaker in de 78e minuut en nam daarna de leiding op de 88e.

“Ons team moet beseffen dat we tegen een top drie team spelen in de regio”, zei Kopilinski. “We speelden van voet tot voet met hen. We waren 12 minuten verwijderd van het stelen van een. We hebben genoten van hoe we speelden, maar zo dichtbij is bitter.”

keeper Jasmijn Bush (Tweedejaars, La Borde City, Union HS) Maakte 13 besparingen om Wild Gates voor het grootste deel van de wedstrijd te blokkeren.

“Ze stond vandaag in het hoofd”, zei Kopilinsky. “Ze heeft een aantal van de beste besparingen gedaan die ik ooit in mijn leven heb gezien.”

Ook de Nederlanders waren zonder voorgerechten Abby Fry (Tweedejaars, Middenvelder, Mesa, Aris., Desert Ridge HS) En Floor Fisher (Nieuwkomer, Marion, Lynn-Mar HS) Voor de wedstrijd van dinsdag. Frey noemde de eerste groep de hele lente bij de lente en de Fisher Corable Raw.

READ  Hoog gewaardeerde Nederlandse ster wijst Liverpool en Manchester United af

Central begint zaterdag om 13.00 uur de American Rivers Conference-wedstrijd in Luther College.