april 29, 2024

De Seahawks staan ​​vroeg op boven de Giants terwijl Drew Lock de geblesseerde Geno Smith kort vervangt

Misschien wel een van de grootste Assepoester-verhalen uit het NFL-seizoen 2022 veranderde in 2023 in een pompoen.

Na vorig jaar negen wedstrijden te hebben gewonnen, zien de New York Giants er dit najaar niet zo scherp uit, en maandagavond was daarop geen uitzondering.

De Seattle Seahawks, die er in week 4 uitzag als een aardige tegenstander in het midden van de Giants, kwamen al vroeg met 14-3 voor tijdens de rust van hun Monday Night Football-wedstrijd in het MetLife Stadium. Seattle scoorde op een touchdownpass van 6 meter van Geno Smith naar DK Metcalf om het eerste kwartaal af te sluiten – dat pas werd opgezet nadat Mario Edwards Daniel Jones had uitgekleed en een onhandige poging had afgedwongen.

De wedstrijd was gevuld met strafschoppen en vroege blessures. Na in week 1 van vorig seizoen een gescheurde quadricepspees te hebben opgelopen, keerde Jamal Adams maandagavond officieel terug op het veld. Adams werd echter slechts één keer uitgesloten voor zijn terugkeer vanwege een hersenschudding die hij opliep nadat hij op de helm had geknield. Smith ging ook vóór rust de medische tent binnen, wat ertoe leidde dat Drew Lock in zijn plaats de wedstrijd betrad. Smith werd laat in het tweede kwart van achteren hard aangepakt door Isaiah Simmons, en hij was er niet blij mee.

Lock maakte contact met het strakke uiteinde Noah Fant voor een touchdown van 51 meter langs de zijlijn, die Kenneth Walker vervolgens in de laatste minuten van de helft trapte voor een touchdown.

READ  De Raiders die Alex Leatherwood hakten, werpen licht op de mislukkingen van het regime van Jon Gruden en Mike Mayock

De Giants zijn tot nu toe dit seizoen in de eerste helft met 77-9 verslagen. Zij zijn de enige ploeg in de competitie die in de eerste helft niet degradeert.

Smith keerde direct na rust terug in de wedstrijd.

Volg Yahoo Sports terwijl we het laatste nieuws, uitslagen en blessures bieden terwijl de Giants het opnemen tegen de Seahawks op “Monday Night Football”.