juni 17, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De winnaar van de jackpot van $ 552 miljoen komt naar voren om de epische prijs op te eisen

De winnaar van de jackpot van $ 552 miljoen komt naar voren om de epische prijs op te eisen

CHICAGO – De winnaar van de iLottery uit Illinois heeft de jackpot van $ 552 miljoen opgeëist.

De winnaar, van wie is bevestigd dat hij uit de omgeving van Chicagoland komt, heeft ervoor gekozen anoniem te blijven.


Volgens de Illinois Lottery heeft een “MEGA Millionaire” de jackpot gewonnen terwijl hij het spel online speelde, waardoor het de grootste jackpot is die via iLottery in de geschiedenis van de VS is gewonnen.

“Ik was mijn e-mails aan het doornemen toen ik een bericht zag van de Illinois Lottery waarin werd gevraagd mijn nummers te verifiëren omdat ik een prijs had gewonnen”, zei MEGA Millionaire, die verzocht anoniem te blijven. “In het verleden heb ik hier $ 2 of $ 5 gewonnen, dus ik ging ervan uit dat het vergelijkbaar zou zijn.”

Cathy, supervisor van het Illinois Lottery Des Plaines Prize Center, houdt de grote cheque in handen die wordt uitgereikt aan de winnaar van de Mega Millions-jackpot van $ 552 miljoen.

De gelukkige winnaar had alle vijf de getallen en de Mega Ball, 19-37-40-63-69-17, goed en won op 4 juni de Mega Millions-trekking.

“Je kunt je mijn schok en ongeloof niet voorstellen toen ik zag dat ik de jackpot van $ 552 miljoen had gewonnen. Ik stopte met de app en logde vervolgens weer in om te controleren of het echt was. Het was in orde, maar het lijkt nog steeds onwerkelijk!”

De gelukkige winnaar vervolgde: “Ik ben opgevoed door een alleenstaande moeder, en gedurende mijn jeugd heeft ze twee banen moeten hebben om ons gezin te onderhouden, om ons gezin van voedsel te voorzien en om ons een opleiding te laten volgen”, waarmee hij zijn dankbaarheid uitte aan de winnaar. . “De dag nadat ik mijn middelbare schooldiploma had behaald, begon ik te werken en ben sindsdien niet meer gestopt.”

READ  Het jaar in één woord: de prachtige zeven

De winnaar voegde eraan toe: “Ik werk hard. Ik heb mijn leven als arbeider doorgebracht, en toen ik eenmaal een goed leven leidde, vroeg ik mijn moeder met pensioen te gaan en mij voor haar te laten zorgen. Het was mijn manier om haar te bedanken voor de hoeveelheid offers die ze voor ons bracht. Ik heb haar nog niet verteld over deze onverwachte meevaller in het leven, maar als die tijd aanbreekt, zullen we allemaal tranen van geluk laten vallen.

Volgens de Illinois Lottery was de historische online overwinning de negende grootste Mega Millions-jackpot in de geschiedenis van het spel en de op een na grootste ooit gewonnen in Illinois.

“Ik heb er altijd van gedroomd om vervroegd met pensioen te gaan en te genieten van het leven met mijn gezin. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat mijn droom is uitgekomen”, riep de nieuwe miljonair uit.